Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Anální kolíky a jej...

Oznámení
Smazat vše

Anální kolíky a jejich velikosti

8 Příspěvky
8 Uživatelé
0 Reactions
4,806 Zobrazeno
 doMi
Úvodní téma
(@domi)
Eminent Member
Přidal se: před 10 roky

Zkušenosti s nimi jistě někteří máte (soudě podle vašich reakcí v jiných tématech) - mě zajímají konkrétní modely - pro začátečníka - se kterými jste byli spokojení:) díky

7 Odpovědí
(@petruska)
Eminent Member

Pokud chceš nějaké kvalitní do začátku, tak bychom šli do známějších značek - Fun Factory apod.
Já jsem osobně spokojená se střední velikostí Smile Hopper"a" - drobnější rozměry, ale zase prvotřídní materiál.

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Když jde jen o začátečníka, tak se dá očekávat, že malý kolík už později nevyužijete - prostě už bude moc malý na vaši vycvičenou prdelku - nebála bych se jít do nějakého levnějšího gelového kolíku s přísavkou - nebo jít do sady několika kolíků s různými velikostmi - třeba Jammers set.

Odpověď
(@annie)
Eminent Member

Taky bych šla buď do setu dild, nebo jen do levnějších modelů například z gelu. Konkrétní "oblíbený" nemám - přesněji nemám jeho název - je černý a má výstupky a přísavky - od holky se lepší odpovědi nedočkáte

Odpověď
(@simonnyk)
Eminent Member

Zrovna v redakci máme malý anální kolík - Picobong Tano - maličký vibrační kolík, který je jako dělaný pro začátečníka. Až bude hotová recenze, tak ji sem hodím.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X