Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Nafukovací kolíky –...

Oznámení
Smazat vše

Nafukovací kolíky – zkušenosti

14 Příspěvky
13 Uživatelé
0 Reactions
4,489 Zobrazeno
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Jak se díváte na nafukovací anální kolíky? Mají užití? Nebojíte se že prasknou?

13 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Jede kolík jsme recenzovali v redakci a nebyl s ním problém. Nebál bych se že by prasknul - materiál byl velmi pružný a to spíše si maximálně vyplníte prdelku, než abyste ho praskli. Ale na uvolnění zadečku (postupné) to byla ideální hračka - nepotřebovali jste třeba 4 různě velká dilda, ale jen jedno nafukovací, které jste si podle potřeby nafoukli. Za mě rozhodně ano:)

Odpověď
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member

Co jsem se dívala po shopech, tak jsem našla jen latex (většinou černý či tělový) - materiálu bych docela věřila - gel je podle mě dost nekvalitní. Ale jak jsem psala výše, není to moje parketa - musí se vyádřit někdo, kdo o tom ví víc.

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Jsem mezi hračkami jen začátečnice, ale mám k nim poměrně důvěru - přeci jenom někdo ty pomůcky před výrobou kontroloval, takže by neměly bouchnout - jinak na latex jsem se dívala nedávno v sexsopu a raději než kolík bych z něj měla nějaké rajcovní prádlo.

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Zkušenost nemám, protože anál nepatří zrovna k mým oblíbeným hračkám - ale věřím, že zvětšující objem té hračky může být zajímavý

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X