Máte někdo zkušenosti s vibračními rukavicemi Fukuoku? Zatím jsme se nedostali k jejich testování, tak nás zajímá váš názor. Využili byste je při intimní masáži? Nebo jsou moc "futuro" jako ze sci-fi snímku?
Nezkoušel jsem ji v reálu, ale v nejmenovaném kamenném obchodě měli testovací vzorek:D jako milovník futuristických filmů jsem byl jak v ráji - proste rukavice na ovládání virtuální reality a 3D hologramů ale dost srandy - vibrace byly poměrně silné, takže užití by se našlo - jen bych viděl problém v čištění - každý prst zvlášť - moc práce pro líneého člověka jako jsem já...
Vůbec bych se nebránila, kdyby to na mě chtěl někdo testnout:) zní to dobře to široké použití od dráždění po masáž - myslím, že hlavně při té masáži by to našlo své upotřebení - na uvolnění svalů...
Máte někdo už praktické zkušenosti, nebo jen zprostedkované od těch, které ty rukavice mají? JInak myslím, že by se našli kutilové, kteří by to dokázali vyrobit sami doma - aneb zlaté české ručičky:)
Vyzkoušeli jste někdo v reálu ty vibrační rukavice? Rád bych je pořídil slečně, ale nevím jeslti se ta investice vyplatí. Rádi zkoušíme nové věci, takže by jistě nebyla překvapená, kdybych s něčím podobým přišel do postele...
tyto vibrační rukavice nejsou špatné „fucking gloves RrotiCon, už jsem je zkoušela jak na svém těle tak i na těle, resp. hlavně penisu přítele, musím uznat že mají své kouzlo, ale musí se umět používat