Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Do zadku do prdele

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
4,725 Zobrazeno
Úvodní téma
(@marek)
Estimable Member
Přidal se: před 12 roky

Nechápu, opravdu nechápu proč heterouš líže ženský a píchá do zadku, pro mně je to nepřiznanej gay.
Když přeci mám k dispozici pěknou pičku tak se přeci nesoustředím na prdel kterou máme všichni stejnou.
Včera jsme si s přítelkyní pustili péčko, lesbičky, to je konečná, místo laskání atd.. si roztahujou prdele.
Já se v byznysu pohybuju a tam platí základní pravidlo, poptávka=nabídka.
Rád bych aby mi nějaký zadák vysvětlil tu poptávku, pro mě prdel jako prdel.

5 Odpovědí
(@patrik90)
Trusted Member

Já taky nejsem fanoušek líbání konečníků, to cos psal o lesbičkách, to žádný lesbičky nejsou, jenom je to tak nastrojený ve studiu.
Hold někdo si to asi žádá, pravdou je že dráždění konečníku může pomoc ale točit o tom filmy....

Odpověď
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 11 roky

Já vidim docela rozdíl mezi tim, když na mě roztáhne zadek ženská nebo chlap.

Jasně, prdel je prdel... ale to je stejný, jako říkat, že jazyk je jazyk, a proto není mezi mužskym a ženskym jazykem rozdíl?

Pravděpodobne je, a tak to je i s tou prdelí (tedy aspoň u někoho...)

Mě přijde, že ta uváha pramení z toho, že na to nahlížíš, jako na samotnou prdel nebo samotnou pičku. Ale pro mě je ŽENA CELEK

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

Nedávno jsem četl nějakej článek na webu, kterej byl zaměřen na ženskym publiku o tzv. rimmingu.

Nevěděl jsem, co to je, až jsem zjistil, že je to jednoduše lízání zadku.... tak co víc napsat?  ???

Odpověď
(@rhabdom)
Eminent Member
Přidal se: před 11 roky

To není otázka byznysu, ale psychologie Freuda 🙂 ... aneb, když dovolíte sáhnout do jiného soudku pro správný citát: "Každý rozhovor se jednou stočí k sexu, nebo hovnám." 🙂 ... Zadek prostě bude mnoho lidí lákat už jen proto, že je to zadek.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X