Nechápu, opravdu nechápu proč heterouš líže ženský a píchá do zadku, pro mně je to nepřiznanej gay.
Když přeci mám k dispozici pěknou pičku tak se přeci nesoustředím na prdel kterou máme všichni stejnou.
Včera jsme si s přítelkyní pustili péčko, lesbičky, to je konečná, místo laskání atd.. si roztahujou prdele.
Já se v byznysu pohybuju a tam platí základní pravidlo, poptávka=nabídka.
Rád bych aby mi nějaký zadák vysvětlil tu poptávku, pro mě prdel jako prdel.
Já taky nejsem fanoušek líbání konečníků, to cos psal o lesbičkách, to žádný lesbičky nejsou, jenom je to tak nastrojený ve studiu.
Hold někdo si to asi žádá, pravdou je že dráždění konečníku může pomoc ale točit o tom filmy....
Já vidim docela rozdíl mezi tim, když na mě roztáhne zadek ženská nebo chlap.
Jasně, prdel je prdel... ale to je stejný, jako říkat, že jazyk je jazyk, a proto není mezi mužskym a ženskym jazykem rozdíl?
Pravděpodobne je, a tak to je i s tou prdelí (tedy aspoň u někoho...)
Mě přijde, že ta uváha pramení z toho, že na to nahlížíš, jako na samotnou prdel nebo samotnou pičku. Ale pro mě je ŽENA CELEK
Nedávno jsem četl nějakej článek na webu, kterej byl zaměřen na ženskym publiku o tzv. rimmingu.
Nevěděl jsem, co to je, až jsem zjistil, že je to jednoduše lízání zadku.... tak co víc napsat? ???
To není otázka byznysu, ale psychologie Freuda 🙂 ... aneb, když dovolíte sáhnout do jiného soudku pro správný citát: "Každý rozhovor se jednou stočí k sexu, nebo hovnám." 🙂 ... Zadek prostě bude mnoho lidí lákat už jen proto, že je to zadek.