Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Piss

8 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
5,325 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Kamarád mě neustále přesvědčuje o tom, jak je boží, když vás žena počůrá...
Přijde mi to hodně bizarní a nedovedu si představit, že bych to se svou partnerkou praktikoval, ale když si za tím tak stojí...
Je tu někdo, kdo může potvrdit či vyvrátit jak je to super? (Nejlépe někdo, kdo to zkoušel), jelikož člověk, co nezkoušel na tom bude asi stejně jako já...

7 Odpovědí
(@pavel)
Active Member

Je to pocit hodně zvláštní vzrušující spontálni párkrát jsem to vyzkoušel ale že bych to přímo vyhledával to ne při vzrušení dobrý ale potom smíšené pocity

Odpověď
(@malyagent)
Active Member

Také bych to chtěl zkusit

Odpověď
(@hurvajs)
Eminent Member

Když je nálada tak se rád dívám,ale nechat se pomočit to asi ne

Odpověď
(@martinbysky)
Active Member
Přidal se: před 11 roky

Já jsem ujetý na moč, vzrušuje  mě ta vůně. Chtěl bych to zažít. Jednu jedinkrát jsem s bývalou partnerkou zažil něco pissu blízkého. Přišli jsem domů, oba pěkně upravení, a já si na chodbě řekl první, že jdu na záchod. Ona mě ale předběhla a sedla si na mísu. Tak jsem tam strčil ruku a chytil ji za pipinu a řekl, že první jdu já. A ona, jak byla opilá, to pustila a počurala mi ruku. V ten moment mi stál jak kámen. Bylo to super. Pak odešla a já si sedl na záchod, močil v sedě a očichával a olizoval ruku. Byl to super zážitek.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X