Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Silonky

14 Příspěvky
11 Uživatelé
0 Reactions
7,069 Zobrazeno
Úvodní téma
(@bambam11)
New Member
Přidal se: před 11 roky

Zdravím Všechny, 

Jsem ohromný příznivec punčocháčů, punčoch, silonek, jak chcete. Jsem do nich ujetý asi od 5. Třídy základní skoly. Od té doby není den, kdy bych na silonky nepomyslel. Osobně je nenosím, přijde mi, že by tento skvost ženského šatníku měl zůstat právě něznému pohlaví, nejsem tudíž ani zastáncem varianty punčochačů pro muže. Co se ženských nohou a silonek týče jsem zastáncem klasiky, tedy tělový s viššim leskem. Nesnáším síťovaný punčochače. Jak jste na tom vy? Jsou pro vás jen kus nudného oblečení a nebo jste na nich závislí, stejně jako já? Zajímají mě vaše názory na SILONKY 🙂

13 Odpovědí
(@karmajk)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Mě se líbí silonky co končí na stehnech, ženská je pak taková oblečená/neoblečená 😉

Odpověď
(@verbal)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Silonky beru jako jiný erotický prádlo, hodně záleží jaká holka si je natáhne 🙂 Nejlepší kombinace je silonky + vysoký podpadky, ty nohy jsou pak k zulíbání a silonky poslintaný  😛

Odpověď
(@kalinka)
Active Member
Přidal se: před 11 roky

Já nosím silonky ráda, co mě dost vadí je když má holka na nich oka, nebo je nosí na neoholené nohy, to na mě působí až odpudivě. Ohledně toho slintání, to taky není žádné terno, aspoň pro mě 🙂

Odpověď
(@bambam)
New Member
Přidal se: před 10 roky

mokre silonky
https://youtu.be/xyrTJdg9lbE
asi jsem dost uchylnej, ale libi se mi moc

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X