Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

dotaz, zamysleni...

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
2,447 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Pokud je nějaký chlap gay, říká se, že je to vrozené - tudíž, dotyčný za to nemůže a je to pro něj přirozené.
Ok v pořádku. Ale dovedl by někdo osvětlit jak to má muž... bisexual ? U Ženy si to dokážu vysvětlit, ale v případě muže má tedy aktivní oba geny nebo jemu prostě jedno kam ho strčí? Pochybuji, že by mu to pak přinášelo vzrušení.

Nabídněte úhel pohledu

5 Odpovědí
(@buster)
Trusted Member

Bisexuálové jsou jen experimentátoři, určitě tam je jedna převažující orientace, toť můj názor.

Odpověď
(@dada)
Trusted Member

Bisexuálové jsou jen experimentátoři, určitě tam je jedna převažující orientace, toť můj názor.

Jsem BI a není to jen o sexu, byla jsem zamilovaná do mužů i do žen, někteří opravdu jen experimentují ale to nejsou opravdoví bisexuálové.

Odpověď
(@paces)
Active Member

Tak kratce  řekové. peršaní, keltové, germani ,slovane i ostatni narody,v kazde době  měli bisexualitu  jako bežnou součast kultury .Jeji potlačováni zpusobia silici cirkev s e svou verzi moralky a pokritecká politika odříkáni se světských radovánek násilím vnucovaná světu,nejdřiv zakázali běžně do te dobi praktikovani bisex obyčejnym lidem a s potlačenim magickych a puvodnich naboženskych ritualú které uctivali bisexualitu jako obeti bohum na jejich počest a pro potěšěni bohum poradané orgie cirkev krute potlačila a po staleti nedovolila ani zminku k tomu tematu se podařilo tabuizovat cokoli bi ji jen pripomnelo.Ale podle mne je v nás je nasi současti a to že společnost přijala homosexualitu otevrelo prostor i pro bisexualitu a tech co si ji pripousti je stale vic a jamyslim ze to je dobre.

Odpověď
(@drago)
Eminent Member

přesto že jsem hetero přiznám se že se mně občas zdá a představuji si jaký by to bylo s chlapem?

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X