Pokud je nějaký chlap gay, říká se, že je to vrozené - tudíž, dotyčný za to nemůže a je to pro něj přirozené.
Ok v pořádku. Ale dovedl by někdo osvětlit jak to má muž... bisexual ? U Ženy si to dokážu vysvětlit, ale v případě muže má tedy aktivní oba geny nebo jemu prostě jedno kam ho strčí? Pochybuji, že by mu to pak přinášelo vzrušení.
Nabídněte úhel pohledu
Bisexuálové jsou jen experimentátoři, určitě tam je jedna převažující orientace, toť můj názor.
Bisexuálové jsou jen experimentátoři, určitě tam je jedna převažující orientace, toť můj názor.
Jsem BI a není to jen o sexu, byla jsem zamilovaná do mužů i do žen, někteří opravdu jen experimentují ale to nejsou opravdoví bisexuálové.
Tak kratce řekové. peršaní, keltové, germani ,slovane i ostatni narody,v kazde době měli bisexualitu jako bežnou součast kultury .Jeji potlačováni zpusobia silici cirkev s e svou verzi moralky a pokritecká politika odříkáni se světských radovánek násilím vnucovaná světu,nejdřiv zakázali běžně do te dobi praktikovani bisex obyčejnym lidem a s potlačenim magickych a puvodnich naboženskych ritualú které uctivali bisexualitu jako obeti bohum na jejich počest a pro potěšěni bohum poradané orgie cirkev krute potlačila a po staleti nedovolila ani zminku k tomu tematu se podařilo tabuizovat cokoli bi ji jen pripomnelo.Ale podle mne je v nás je nasi současti a to že společnost přijala homosexualitu otevrelo prostor i pro bisexualitu a tech co si ji pripousti je stale vic a jamyslim ze to je dobre.
přesto že jsem hetero přiznám se že se mně občas zdá a představuji si jaký by to bylo s chlapem?