Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Jak to udělat, aby ...

Oznámení
Smazat vše

Jak to udělat, aby to už konečně pochopil?

6 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
3,203 Zobrazeno
 Elle
Úvodní téma
(@elle)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Mám takový problém..Seznámila jsem se s jedním mužem..Byl to sympaťák a všechno vypadalo dobře..:)) Jenomže pak se to hrozně zvrtlo..Během noci, co jsem spala mi dokázal napsat 12 SMS a 8x mi zavolat..a to všechno během hodiny..Prostě stíhačka..Vysvětlila jsem mu, že jsem spala a že vážně nejsem zvědavá na nějaký stíhání..On řekl, že to pochopil..Ale dělal to pořád..Došly mi nervy, tak jsem ho poslala do háje..Napsal "Fajn sbohem" ale v ten samý den o pár hodin později mi napsal " Nechci tě ztratit :((( ".. On prostě nedokáže pochopit, že mě nemá a ani nikdy neměl..Už fakt nevím co mám dělat..a měnit číslo se mi nechce, na to bych přistoupila až v tom nejhorším případě..Nějaký rady ??? :-/

5 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Zablokuj si jeho teleffoní číslo, kdyby otravoval dál tak to nahlaš na policii protože to už je stalking.

Odpověď
(@wencik)
Estimable Member

souhlasim s verbalem nevis co to muze byt za psychose  🙂 sice si ho poznala ale neznas ho uplne

Odpověď
 Elle
Úvodní téma
(@elle)
Estimable Member

No já ho znám už přes 2 roky..Blbě jsem to sem napsala..Byli jsme tak nějak "přátelé"..ale moc sme ne nevídali..a teď dělá tohle..

Odpověď
(@wencik)
Estimable Member

Ja nevim klidne to muze bejt nemocnej clovek  schyzous ale je na tobe co s tim podniknes 🙂

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X