Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Ochrana či ne?

Oznámení
Smazat vše

Ochrana či ne?

13 Příspěvky
13 Uživatelé
0 Reactions
3,673 Zobrazeno
Admin
Úvodní téma
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Užíváte si sex s ochranou (pánský/dámský "kondom"), či hormonální antikoncepcí, či úplně bez ochrany?
Za sebe říkám, že bez kondomu nedám ani ránu.

12 Odpovědí
 teyn
(@teyn)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

souhlasím, mám poměrně panický strach z pohlavních nemocí, takže určitě kondom. Jako doplněk i HA...

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Já mám vždy "haňďu", ale ne vždy kondom - prostě na něj zapomenem O:) na testech jsem byla napsoledy před půl rokem, takže kdoví jaké to má následky - ale nespím s každým koho potkám, spíše s těmi, které znám déle a vím s kým skončili v postei apod.

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Že bychom tu vážně byli všichni tak svědomití? Taky mám strach z nemocí a k tomu se přidává strach i z nechtěného dítka, takže beru už několik let hormonálku (a budu doufat že to na mém těle nezanecha nějaké následky).

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Přidávám se k těm svědomitým:) bez ochrany jsem byl jen několikrát a sex byl sice mnokrát příjemnější, ale neašel jsem ještě dlouhodobou partnerku u které bych si byl jistý, že je maximálně zdravá...Proto se raději chráním jak můžu, přestože to snižuje prožitek ze sexu.

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X