Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Žárlení

7 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
3,672 Zobrazeno
 Elle
Úvodní téma
(@elle)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

jaký máte názor na žárlení? Co je podle vás normální a co už přehnané žárlení? Žárlíte sami ?

6 Odpovědí
(@karmajk)
Estimable Member

Žárlení je přirozený když k tomu má partner důvod, v TV a vůbec médiích se mluví (zvlášť ten Uzel) pomalu jako o chorobě,
mě byla partnerka nevěrná, náhodou jsem zjistil že byla na víkend jinde než mi řekla (u rodičů, ty ji kryli), pak chodila třeba
s mobilem telefonovat třeba hodinu "někam", prý kamarádce.
Až se milému panu mudrc.csc. Uzlovi takhle spustí žena s někým jiným tak chci vidět jeho reakci, pak ať vykládá národu jak je žárlivost nebezpečná a měla by se léčit.

Odpověď
 Dany
(@dany)
Trusted Member

Pan Uzel má občas vážně hloupá vysvětlení.. 😀
Jinak souhlasím..Žárlení je na místě, když je důvod..A když je pochroumaná důvěra + žálerní..Tak uteč(te)..Nemá to cenu .. 🙂

Odpověď
(@drago)
Eminent Member

no nevím, žárlit? Proč? Pakliže je zdravý vstah, je to blbost. Raději mít vzájemě otevřený vstah a prostě si o všem povídat, prostě být otevření a mluvi spolu. jasně pakliže k nevěře dojde asi se to nedá přejít mlčením, jistě se každý nase... a nejspíš vybuchne. otázka je kestli toho druhýho máte rádi a on vás. ale nepodložená nevěra je podle mne bez opodstatnění. Apropo já jsem už dom došel taky naostro, prostě se mně stala nehoda tak sem spodní prádlo vyhodil.

Odpověď
(@goren)
Trusted Member

Když je důvod žárlit tak je to podle mě normální reakce, mě předešlá partnerka přišla jednou domů z mejdanu, ani si to neuvědomila, stáhla si v ložnici kalhoty a hádejte co jí chybělo? Prostě si to někde rozdala a zapoměla tam kalhotky, já se jako v posteli jenom otočím na druhý bok a řeknu dobrou? To snad ne.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X