jaký máte názor na žárlení? Co je podle vás normální a co už přehnané žárlení? Žárlíte sami ?
Žárlení je přirozený když k tomu má partner důvod, v TV a vůbec médiích se mluví (zvlášť ten Uzel) pomalu jako o chorobě,
mě byla partnerka nevěrná, náhodou jsem zjistil že byla na víkend jinde než mi řekla (u rodičů, ty ji kryli), pak chodila třeba
s mobilem telefonovat třeba hodinu "někam", prý kamarádce.
Až se milému panu mudrc.csc. Uzlovi takhle spustí žena s někým jiným tak chci vidět jeho reakci, pak ať vykládá národu jak je žárlivost nebezpečná a měla by se léčit.
Pan Uzel má občas vážně hloupá vysvětlení.. 😀
Jinak souhlasím..Žárlení je na místě, když je důvod..A když je pochroumaná důvěra + žálerní..Tak uteč(te)..Nemá to cenu .. 🙂
no nevím, žárlit? Proč? Pakliže je zdravý vstah, je to blbost. Raději mít vzájemě otevřený vstah a prostě si o všem povídat, prostě být otevření a mluvi spolu. jasně pakliže k nevěře dojde asi se to nedá přejít mlčením, jistě se každý nase... a nejspíš vybuchne. otázka je kestli toho druhýho máte rádi a on vás. ale nepodložená nevěra je podle mne bez opodstatnění. Apropo já jsem už dom došel taky naostro, prostě se mně stala nehoda tak sem spodní prádlo vyhodil.
Když je důvod žárlit tak je to podle mě normální reakce, mě předešlá partnerka přišla jednou domů z mejdanu, ani si to neuvědomila, stáhla si v ložnici kalhoty a hádejte co jí chybělo? Prostě si to někde rozdala a zapoměla tam kalhotky, já se jako v posteli jenom otočím na druhý bok a řeknu dobrou? To snad ne.