Ahoj lidi 🙂
Moje holka mi až po třech letech řekla že to má raději na tvrdo (když je v submisivní roli) Což byl pro mě zázrak ale štvalo mě že to byla schopna říct až teď - ušetřili bychom si spoustu zbytečností..
Máte podobné touhy, praktiky, nebo cokoliv co se stydíte nebo styděli říct svému partnerovi?
Taky by mě zajímalo jak se ženy k tomu obecně staví, čím dál více mám pocit že to chcou všechny na tvrdo 😀
Píšu články, takže mě to odborně zajímá, ale i jen tak osobně..
Pište ženy i chlapi !!
Dikes za reakce
My už jsme si to se svojí dávno vyříkali, taky už jsme spolu nějaký pátek.
Podle mě je chyba v komunikaci, jak píšeš ztratili jste tři roky sexem který ani jednomu z vás nevyhovoval.
Uznávám že někteří se o tom stydí mluvit ale po lahvince vína se rozpovídá i jeptiška, to je moje rada pro stydlivější ;D
S tímhle já neměla nikdy problém, stačí si umět promluvit s partnerem. Ono se to taky dost mění, jsem celkově dost mazlivá ale někdy mám náladu na trochu tvrdší sex tak to chlapovi řeknu. Občas stačí naznačit zvlášť když jsem s někým dýl, většinou dostanu co chci 😉
Submisivní role mě vůbec neláká, zároveň nejsem ani žádný drsoň a nikdy jsem to s žádnou partnerkou neprobíral, vždycky to nějak vypline ze situace.
Podle mě jsou v tomhle ženy otevřenější, sama určitě nemám problém říct partnerovi co se mi líbí.
Když spolu nějaký pár o sexu nediskutuje tak o dost přichází a může to mít za následek i rozchod.