Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Dneska bude jízda ;...

Oznámení
Smazat vše

Dneska bude jízda 😉

6 Příspěvky
4 Uživatelé
0 Reactions
1,642 Zobrazeno
Úvodní téma
(@mamba)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Ve středu mi dělali něco na autě a takovej šikovnej blonďáček mi dal číslo na svůj mobil že kdyby se ta závada zase vyskytla.
Mě bylo jasný že když mi dává soukromý číslo tak mu nejde o moje auto, domluvli jsme se na dnešek na schůzce, teda volala jsem já protože je fakt hezkej a milej, tak doufám že to dobře dopadne a ráno mu udělám snídani  😀
Chudák zatím neví co ho čeká až mu ukážu svoje hračky tak bude paf, nebo taky ne, ty mladý jsou dneska dost učenlivý.
Jenom jak píšu tak už mám vlhko 😉 No nic, za chvíli tu mám taxi, pak poreferuju  ;D

5 Odpovědí
(@verbal)
Estimable Member

Mambo hlavně podrobnosti, třeba se přiučíme  😉

Odpověď
(@wencik)
Estimable Member

Dneska ma nekdo stastnej den tak jsem zvedavej jak to dopadlo to ja budu sedet u kompu a davat si maxi tycinku :(:D

Odpověď
Úvodní téma
(@mamba)
Estimable Member

Tak vás asi zklamu, zas taková jízda to nebyla  🙁 Skončili jsme sice u mě, byl strašně milej ale v posteli úplně pasivní, prostě mouchy sněste si mě. Kdybych si nerozepla sama podprsenku tak v ní asi spím, prostě hrůza, další schůzka s tímhle klučinou nebude.

Odpověď
 vao1
(@vao1)
Active Member

proč nespravuji auta?

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X