Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Do čeho byste nikdy...

Oznámení
Smazat vše

Do čeho byste nikdy nešli

6 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
1,759 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 13 roky

Předpokládám, že účastníci tohoto fóra, budou co se týče sexu asi otevřenější než většina 'běžné' populace. Přesto by mě však zajímalo, do čeho byste nikdy nešli, co je pro vás za hranici a co už je moc... co byste nedokázali dělat ani s tou nejkrásnějši popř. s nejkrásnějším...

Myslím, že i má odpověd vyplyne až se zde nasčítá pár odpovědí, ale takhle z fleku mohu říct, že jsem otevřen asi zcela všemu, kromě fekal...

5 Odpovědí
(@wencik)
Estimable Member

na prvnim miste do ceho bych nesel je Piss a srani 😀 druhe je kopani do kouli a alektro soky a treti pres kramy  jenze me nejaka slecna furt do toho premlouvala  ale proste nesel bych 😀

Odpověď
(@verbal)
Estimable Member

Baculky, chlapi, biče, výkaly, dušení.. Ono toho bude nakonec hodně tak se nebudu rozepisovat, kratší by byl seznam do čeho bych šel  😀

Odpověď
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member

No jo, já si v momentě založení topicu neuvědomil, kam až sahá zvrácenost lidské mysli  😀
Ten seznam do čeho nejít by byl opravdu velký

Odpověď
(@karell)
Trusted Member

No jo, já si v momentě založení topicu neuvědomil, kam až sahá zvrácenost lidské mysli  😀
Ten seznam do čeho nejít by byl opravdu velký

Asi tak, já kolikrát hledám na internetu co znamená v sexu nějaký výraz nebo zkratka, je toho požehnaně.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X