Rádi si užíváme předehru jako lehkou erotickou masáž s olejem. Vyzkoušeli jsme poměrně dost druhů, jak klasické z drogerií, tak profi masérské i ty erotické - jaké máte zkušenosti s masážemi a oleji na ně?
Za mě je to i dobrá služba, ale tipy na konkrétní erotické masážní salony bych řešil jinde :)) Za mě: skvělé jsou čisté kokosové oleje, případně jednodruhové oleje pro masáže třeba od Saloos.
Určitě je super masáž jako předehra, nebo jen jako relaxace - určitě doporučuju nějaký kurz... Ohledně olejů nemám žádný oblíbený typ, ale rozhodně nebrat takové ty tělová mléka od Nivey apod.
Před několika měsíci jsem si dělal rekvalifikační kurz masérskej a rozhodně doporučuju - třeba jako dárek pro partnery to je ideální - hodně to sblíží! Taky mám dobré zkušenosti se "salůsem" - konkrétně s jejich kokosákem. Ale prý konkurence má ještě kvalitnější kokosovej olej - jméno jsem však už zapomněl - těžko se však shání.
Udělat si masérský kurz je můj tajný sen, ale ještě jsem se k němu nedostala. Ale i tak se snažím masírovat - oleje ze sexshopů se mi moc neosvědčily - mám raději výrobky od natury či saloosu.