Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Hranice perverze

Oznámení
Smazat vše

Hranice perverze

6 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,372 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Slovo 'perverze' je pojem, pod kterým vidíme něco, co už je za hranici toho, co považujeme za 'normální' pro nás.

Jak mi ale jistě potvrdíte, hranice perverze se vyvýjí a v průběhu času mění. To co je perverze pro jednoho, bude příjemné pro druhého. Je snad žena otevření experimentování v sexu perverzní nebo pouze hravá? 🙂

Kde jsou vaše hranice - co se vám opravdu už nelíbí, do čeho byste nešli, co je pro vás fakt pervers ?

Na druhou stranu stalo se vám někdy, že se Vám něco líbilo a v průběhu života nebo se správnou partnerkou/em jste tomu přišli na chuť?

5 Odpovědí
(@goren)
Trusted Member

Moje hranice je tam kde začíná něco s análem, takový ty horší formy jako kálení apod. považuju vyloženě za nemocný chování hodný psychiatra. Pak nemusím i takovýto svazování a ponižování, zase, případ pro psychiatry. Asi to bude vypadat že jsem prudérní ale podle mě má i sex svoje hranice a co je dneska běžný by bylo před dvaceti lety nemyslitelný. Třeba orální sex je dneska běžná věc, 2-3 generace zpátky tabu. Jenom říkám že nějaké hranice musí být a podle mě už byly překročený všechny čáry mezi sexem a deviací. Tímhle tempem může být za 10 let "normální" i zoofilie apod..

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

@Goren

Naprostý souhlas.

Odpověď
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member

Jo rozhodně na tom něco bude... felace je dneska 'normál'.

A aktuálně vidim, že se snaží 'prosadit, jako normální homosexualita' i když proti ní nic nemám, ale to uvolňování ve společnosti jde cítit (to je asi dobře?) Jakoby se někdo snažil odbourávat předsudky a konvence ve společnosti, ale tím zároveň posiloval 'tato uvolnění'.

PS: Homosexualitu nepovažuju za perverzi, jen mě to napadlo, jako něco, na co se bude za 2-3 generace taky nahlížet asi jinak než dnes

Odpověď
(@rhabdom)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Homosexualita je v poslední době jedním z nejvíce diskutovaných termínů. Směrem na západ dochází k upevňování práv LGBT komunity, směrem na východ a jih naopakpořádají  na gaye a lesby hony s jasným úmyslem je vymýtit...
Pojem 'deviace' vymysleli lidé a stejně tak lidé zhodnocují, co do této kategorie spadá. Je pravda, že každý z nás by byl před řekněme sedmdesáti lety považován za zvrhlíka a vyděděnce společnosti. Masturbovali jste? Viděli jste košilatý obrázek? Bavili jste se někdy s někým o sexu pro zábavu? - Pak by jste byli považováni za devianty... Nemusím jistě psát, že všechny tyto věci se mezi lidmi děly, ale skrytě - pokrytecky po tajnu, v naději, že bude odhalen někdo jiný, ne vy... To, co se dělo dřív, děje se i dnes, a zbývá otázka, co každý z nás bude osobně pokládat za deviaci a co ne... Kinsey, největší sexuolog všech dob, dával jednoduchou pomůcku: "V sexu je normální to, s čím souhlasí všichni zúčastnění."  (Což je případ i homosexuálů, nikoliv však pedofilů a dalších).
Pokud vás zajímá historie homosexuality, doporučuji úžasnou knihu 'Gay historie' od Fanela - uvidíte, že gayové tu byly vždy, jen ne vždy měli na růžích ustláno.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X