Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Jak často ženy mast...

Oznámení
Smazat vše

Jak často ženy masturbují?

9 Příspěvky
8 Uživatelé
0 Reactions
11.8 K Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Můžete prozradit jak často si to ženský děláte sami?

Já si to nedovedu srovnat s klukem a z doslechu jsem slyšel o ženských, co si to sami dělají každý den... ale i o těch, který si to nedělaj sami skoro vůbec.

Můžete mi to tedy trochu objasnit  ::)

8 Odpovědí
(@vondra)
Active Member

Žena nejsem leč za těch více než 40 let co jsem dospělý jsem se o této problematice něco dozvěděl, a to právě od žen. Ženy masturbují, a to napříč věkovými kategoriemi. Celý život jsem pracoval ve smíšených kolektivech a některé kolegyně ale i muži se mi občas svěřili se svým soukromím. Prostě mi důvěřovali.Stalo se mi např. že mne 60tiletá kolegyně požádala, zda bych jí zakoupil vibrátor, že ona sama se stydí si jej koupit. Jiná žena při jakési oslavě, když byla při víně upřímná se přiznala že při sexu s manželem se snaží o polohy při kterých si může dráždit poštěvák, aby vůbec dosáhla orgasmu. Od jedné ženy již v důchodovém věku jsem slyšel doslova "ve spaní se mi něco zdálo, probudila jsem se úplně mokrá. Musela jsem zakročit". Jak často to dělají, netuším. Myslím si že některé vůbec, některé možná denně. Kdo ví.

Odpověď
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member

Díky za reakci 🙂

snad se nám vyjádří přímo nějaká žena  8)

Odpověď
(@misacek)
Trusted Member

Já masturbuju, nemám s tím problém, co vím od kamarádek tak nejsem žádná vyjímka. Někdy dokonce když jsem s přítelem a on se udělá dřív tak si to "dodělám" sama, prostě vím co na mě platí. Každý zná nejlíp svoje tělo takže když chce mít člověk zaručený orgasmus tak je nejlepší vlastní ruka. Samozřejmě že když jsem byla chvilku bez partnera tak to bylo častější, co mi taky zbývalo že jo  😀

Odpověď
(@extra)
Active Member

Já tak dvakrát za měsíc. Někdy prostě přijde chvilka, kdy si sní chci jen tak pohrát jen já a moje hračky. 😛

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X