Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

k pokukani

Oznámení
Smazat vše

k pokukani

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
1,622 Zobrazeno
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

na co si nejvice vy chlapi nejvice vsimate u zen  a kdyz ji vidite na co myslite to same plati pro zeny ceho si vsimate muzu a kdyz se vam libi myslite na perverznosti nebo neco jineho 😀

5 Odpovědí
(@dolnak)
Eminent Member

Já se rád podívám na hezkej zadek ale že by mi běžely hlavou nějaký divočárny, to ne. To je daný asi i prostředim, někde v Tescu na nákupu nebudu mezi regálama koukat na zadek,slintat nad ním a přehrávat si v hlavě nějaký fantazie.

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

Zjistil jsem, že opravdu ty první pohledy padají na zadek / obličej, podle toho jestli jí nejdřív vidim zepředu nebo zezadu 😀
Hodně si pak taky všímám toho, jak ta holka mluví... to celkově řekne o člověkovi leckdy dost  😉

Odpověď
(@erman)
Trusted Member

Teď v zimě je to na prd, už se těším na léto až holky vylezou v sukínkách a tričkách bez podprsenky, na procházky moc nejsem ale v tohle ročním období je na co se dívat  😀

Odpověď
(@xerox)
Reputable Member

Erman tak to máš recht 🙂
Ta zima už je tak dlouhá, že jsem na to skoro zapomněl  ;D Každopádně nožky v sukýnkách a výstřihy... mohly by už zpříjemňovat pobyt venku 😉

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X