Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

nejracovnější předs...

Oznámení
Smazat vše

nejracovnější představa

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
2,336 Zobrazeno
Úvodní téma
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Jaká je Vaše úplně TOP představa, která Vás vždycky rozrajcuje?

Může být obecná, ale klidně se taky týkat konkrétní osoby, o které třeba sníte? Jaká je ta vaše?

Začnu svým skromným příspěvkem: Když jsem byl mladší, chtěl jsem být obklopen fůrou Žen. Pak mi to přišlo, jako blbost a harém vystřídala přísná paní  ;D

5 Odpovědí
(@buster)
Trusted Member

Takže ty rád rákosku?  😀 Bude to asi nudný ale u mě je to klasika, dvě krásný holky a já s balením viagry 😉

Odpověď
(@viola)
Trusted Member

Někdy si představuji sex s více muži, řekněme pět a víc, je to ale opravdu jen představa, jít do toho doopravdy bych měla strach.

Odpověď
 Maya
(@maya)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Hmm zase jak kdy - někdy je pro mě tou nejrajcovnější představou dlouze a tvrdě a jindy zase lehce a jemně 🙂

Odpověď
(@maja)
Eminent Member

Nejoblíbenější nevím, nedělám si v hlavě žebříček, teď jak byly chvíli vedra tak mě napadlo že by nebyl špatný nechat se na sluníčku namazat olejem od pěknýho chlapa, nějak se mi ta myšlenka usadila v hlavě (asi z trochu vedra) a už se mi ten nápad začal rozvíjet jako že by to nemusel být jeden chlap ale třeba dva, možná tři 😉 Konec si nechám pro sebe ale kdo má představivost tak si domyslí 🙂

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X