Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Netradiční místa - ...

Oznámení
Smazat vše

Netradiční místa - tipy na ně?

22 Příspěvky
18 Uživatelé
0 Reactions
4,552 Zobrazeno
 teyn
Úvodní téma
(@teyn)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Máte zkušenosti se sexem na veřejnosti? Tím nemyslím uprostřed davu, ale například v noci v telefoní budce?

21 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Výtah mě vždycky lákal, ale nikdy jsme ho nezkusili protože ani jeden nejsme "zticha":) ale taková příroda, pěkně v lese na jehličí (jau):)

Odpověď
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Nevím jestli se to dá považovat za veřejnost, ale užila jsem s příteleme ve výtahu - k tomu si připočtěte velké zrcadlo na jedné z jeho zdí a vyjde vám nezapomenutelný zážitek. Původně jsme to chtěli provést ve vlastním vchodě - s tím, že tohle byla předehra, či rychlovka a pak bychom pokračovlai doma, ale nakonec jsme si užili v jiném domě - přeci jenom jsem trochu hlasitá - a sousedi by na mě divně koukali...

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Já osobně v nějaké větší vaně nebo soukromém bazénu. Dělaly jsem to ve sprše a v malé vaně a moc se mi to líbilo, až na ten volný prostor.

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Minulý týden jsme to zkusili na hlídaném parkovišti - moc lidí tam nechodilo, ale pocit, že nás sledují kamery (a možná to nahrávají) byl dost vzrušující...

Odpověď
Stránka 1 / 5
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X