Ahoj všichni, chci se vás zeptat na vaše zkušenosti s neobvyklími sexuálními praktikami. Já jsem částečně dominantní, čili se neobvyklé věci líbí.
Co je vlastně nezvyklé? Když to akceptují oba a líbí se jim to, tak by to mělo být obvyklé :))
Je relativni co povazujujez za neobvykle praktiky - treba piss je pro nekoho klasikou a pro nekoho je to zase neco nepristojneho a neobvykleho. Ja mam casto choutky byt ovladan, byt podroben nejake Pani, ktera by me trenovala a drezurovala. Takze bondage, tortura varlat, penisu, analni vycvik, vyplachy klystyrem apod.
Souhlasím s výše zmíněným - každý má své hranice jinde - osobně nemám rád třeba dominanci/submisivitu - dám přednost klasice.
Jednou jsem do práce dělala psychotest a bylo tam, jestli provozuji nějaké neobvyklé sexuální praktiky. Hned mě napadlo, že každý má "neobvyklost" posazenou někde jinde.
V sexu jsem poměrně dost otevřená, ale pár věcí mě opravdu neláká: krvavé hrátky, pissing a exkrementy - ráda zkouším nové věci, ale tyto jsou pro mě maximálně odpudivé a sama bych je do sexu netahal.
tak tak zkusit se má všechno ale fekál opravdu ne, to mi už připadá že nemá s rozkoší nic společného ,a jenom při pomyšlení co to je se mi zvedá žaludek