Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Počet sexuálních pa...

Oznámení
Smazat vše

Počet sexuálních partnerů

8 Příspěvky
8 Uživatelé
0 Reactions
2,705 Zobrazeno
Úvodní téma
(@misacek)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Myslím že jsem v sexu docela ostřílená, zatím nebudu psát kolik jsem měla partnerů (sexuálních), chtěla bych nejdřív slyšet jak to je u vás. Podle mě ani tak nezáleží na věku, někdo je prostě víc aktivní, rád navazuje nový známosti, má rád sex o trochu víc než běžný lidi.
Zajímají mě hlavně takový extrémy, buď hodně málo nebo hodně, jsem zvědavá k jakým číslům se dostanem, hlavně si prosím nepřisazujte jinak to nemá smysl.  😉

7 Odpovědí
(@maja)
Eminent Member

Čárky si nedělám, ani si nepíšu deníček, odhadem jsem měla tak 15-20 sex. partnerů, jestli je moc nebo málo nevím, řekla bych tak akorát.

Odpověď
(@blaxy)
Reputable Member

málo  😀

Odpověď
(@xerox)
Reputable Member

Bylo jich rozhodně méně než 10, ale musim říct, že preferuji KVALITU před KVANTITOU  8)

ani jedna totiž nebyla špatná a každá měla kouzlo, díky kterému mi utkvěla v hlavě jiným způsobem. S většinou jsme se scházeli i po delší čas...

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Měla jsem určitě přes 50 partnerů, zatím jsem tu zřejmě rekordmanka akorát nevím jestli je to z pohledu jiných lidí dobře nebo špatně. Pro mě dobře  😀

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X