Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Prapodivné akrobati...

Oznámení
Smazat vše

Prapodivné akrobatické polohy pro sex

18 Příspěvky
16 Uživatelé
0 Reactions
4,422 Zobrazeno
 teyn
Úvodní téma
(@teyn)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Vždycky jsem si chtěl vyzkoušet všechny polohy z Kamasutry - našel jsem knižní obrázkové vydání u nás doma v knihovně, ale co tam bylo  to abych byl přímo akrobat a partnerka se musela zlomit v pase. Zkoušeli jste někdy podobné bláznivé polohy, kdy například partnerka byla hlavou dolů?  já jsem k tomu nikdy nenašel odvahu a ani slečnu

17 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Myslím, že podobné nápady už mělo dost lidí, ale vždy se zaleklo těch krkolomných pozic:) Ale 69 ve stoje je celkem zajímavá - ale slečna musí být drobounká a lehká a mít chuť takové netradiční hrátky zkoušet...Samozřejmě já jsem stál a slečna byla vzhůru nohama, držel jsem ji za ramena a ona se zavěsila nohama za moje ramena - když se na to dívám, tak už jen ten popis je krkolomný:)

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Neměla jsem v ničem jiném posouvat náš sex, takže jsme šli opravdu stránku po stránce v obrázkové kamasutře (předpokládám, že asi nemá moc společného s tou oficiální knihou). Hrdě můžu prohlásit, že jsme zvládli asi 60-70procent...zbytek nás nezaujal, nebo jsme na něj vážně neměli:)

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Možná vám to bude připadat zvláštní, ale já si vystačím už 6 let jen s misionářem, koníčkem a zezadu - možná občas ještě lžičky:) víc nějak nemám potřebu zkoušet,,,,

Odpověď
(@petruska)
Eminent Member

Chtělo by to jít opravdu stránku po stránce a pečlivě dokumentovat proveditelnost jednotlivých poloh pro NEakrobaty a NEgymnastky - hlásí se někdo pro tento odvážný úkol? A nehlaste se všichni:)

Odpověď
Stránka 1 / 4
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X