Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Přizvání kamaráda/k...

Oznámení
Smazat vše

Přizvání kamaráda/ky – trojka

14 Příspěvky
13 Uživatelé
0 Reactions
3,097 Zobrazeno
Úvodní téma
(@michl)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Přestože jsem věrná své klasice s partnerem, tak nás občas napadají nápady na přizvání kamaráda/ky. Co na to říkáte?  😉

13 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Na vejšce jsme se k tomu po těžké pijatici vždy dostali - ale možná to bylo vlivem našeho stavu, ale nějak jsme nevěděli kam s těma všema rukama nohama a dalšíma údama. Za střízliva jsme do toho nikdy nešli

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Trojka jako ozvláštnění seuxálního života ok - ale nešel bych do ní už s přítelkyní (tedy když bych byl zadán). Šli jsme do toho a přestože jsem se snažil věnovat oboum slečnám (mé přítelky a naší společné kamarádce), tak potom jsem měl "doma" scénu, že té své jsem se vůbec nevěnoval. Jako nezávazné dovádění to může být zajímavé - nikdo si nikoho nenárokuje a nemusí vznikat takové situace, jakou jsem jsem zažil. Podle vyprávění ostatních jsem ale nebyl jediný kdo to tak měl.

Odpověď
Úvodní téma
(@michl)
Trusted Member

Nás s partnerem to láká, ale jsme si vědomi, že by nám to mohlo rozházet vztah:) to ná strochu odrazuje, vyhouvje nám to spolu

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Věřím, že ráno po akci může být prostor na výčitky a na pořádnou hádku: "ty jsi se jí pořád díval na prsa, ale mě sis vůbec nevšímal!", "jaktože ji si lízal frndu kdovíjak dlouho, ale mě to doma skoro nedopřáváš?"...

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X