Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Rimming

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
3,435 Zobrazeno
Úvodní téma
(@blaxy)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Jaký je váš názor na rimming? Tedy jednoduše řečeno stimulování análního otvoru jazykem...

Docela mě překvapilo, že to má už i vlastní název, ale jaký na to máte názor a máte s tim nějaký zkušenosti? Myslíte si, že se tahle praktika nějak stává častější nebo proč se o tom píše na webech pro ženský? Díky

5 Odpovědí
(@xerox)
Reputable Member
Přidal se: před 12 roky

Zatim jsem si v tom nějak neliboval, ale už od 2 ženských (kamarádek) jsem slyšel, že se jim to moc líbilo...
Tak nevim, ale taky mi přijde, že poslední dobou ta popularita (nebo máte jiný název?) nějak roste

Odpověď
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 11 roky

Hele když vidim fotky těch nafukovacích pump tady na fóru, tak co je nějakej rimming...

Kdo měl před sebou 20-letou prdelku, tak na to minimálně pomyslel... a jestli ne, tak asi nebyla dost pěkná  ;D

Odpověď
(@machal70)
New Member

co je na tom divnyho dirka vzadu je uzka a kdyz ma zena stzmul z obou stran ma vedsi prozitek to je jen v hlave a kdyz ji vykoupanou lizes dostanes se dovnitr lip buzna nejsem ale tyto praktyky mam rad

Odpověď
(@rhabdom)
Eminent Member

Těžko popisovat někomu, kdo to ještě neokusil 🙂 ... Můj přítel je v tom profík a když začne, doufám, že nepřestane. Je to jakoby s každým líznutím byl oragsmus zas o trochu blíž. Jakoby se čas zastavil a vy jste cítili jen slast, co se rozlévá do konečků prstů a celého těla... Jakoby příjemná rozkoš projela vaším tělem pokaždé, když se vlhký jazyk dotkne vaší dírky...  A pokud u toho má přítel ještě vousy a trochu zaškrábe... ach...  😉

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X