Jaký je váš názor na rimming? Tedy jednoduše řečeno stimulování análního otvoru jazykem...
Docela mě překvapilo, že to má už i vlastní název, ale jaký na to máte názor a máte s tim nějaký zkušenosti? Myslíte si, že se tahle praktika nějak stává častější nebo proč se o tom píše na webech pro ženský? Díky
Zatim jsem si v tom nějak neliboval, ale už od 2 ženských (kamarádek) jsem slyšel, že se jim to moc líbilo...
Tak nevim, ale taky mi přijde, že poslední dobou ta popularita (nebo máte jiný název?) nějak roste
Hele když vidim fotky těch nafukovacích pump tady na fóru, tak co je nějakej rimming...
Kdo měl před sebou 20-letou prdelku, tak na to minimálně pomyslel... a jestli ne, tak asi nebyla dost pěkná ;D
co je na tom divnyho dirka vzadu je uzka a kdyz ma zena stzmul z obou stran ma vedsi prozitek to je jen v hlave a kdyz ji vykoupanou lizes dostanes se dovnitr lip buzna nejsem ale tyto praktyky mam rad
Těžko popisovat někomu, kdo to ještě neokusil 🙂 ... Můj přítel je v tom profík a když začne, doufám, že nepřestane. Je to jakoby s každým líznutím byl oragsmus zas o trochu blíž. Jakoby se čas zastavil a vy jste cítili jen slast, co se rozlévá do konečků prstů a celého těla... Jakoby příjemná rozkoš projela vaším tělem pokaždé, když se vlhký jazyk dotkne vaší dírky... A pokud u toho má přítel ještě vousy a trochu zaškrábe... ach... 😉