Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Sex na rozloučenou

Oznámení
Smazat vše

Sex na rozloučenou

7 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
2,264 Zobrazeno
Úvodní téma
(@marek)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Jako je třeba sex na usmířenou tak je i sex na rozloučenou, prostě poslední sex při rozchodu, zažili jste to?
Já jo, kdysi s bývalou přítelkyní, za tu dobu co jsme byli spolu jsme museli píchat možná 200x-300x ale tenhle sex si pamatuju nejvíc.
Došlo k tomu normálně při domluvě když jsem si u ní "balil kufry", vlezli jsme do sprchy a naposled se milovali.
Pro mě to mělo ještě jeden význam, kromě toho že to byl sex poslední, náš rozchod byl z důvodu její nevěry (při rozchodu už vlastně randila s tím dotyčným s kterým mě podváděla), takže prakticky ona zase podvedla jeho se mnou, menší satisfakce  ;D
Pak jsem si i říkal že když je taková "potvora", ať si to ten novej vyžere 😉

6 Odpovědí
(@wencik)
Estimable Member

Malem jsem to taky zazil ale ja jsem rekl NE  nekdy si rikam jestli nejsem blbec  😀

Odpověď
(@patrik90)
Trusted Member

Při těch mých rozchodech by to asi nešlo, já při rozchodu končím veškerou komunikaci a snažím se zapomenout.

Odpověď
(@karell)
Trusted Member

Když rochod tak rozchod, sorry ale sex po tom co se s někým rozejdu mi připadá jako docela ujetej nápad.

Odpověď
(@patrik90)
Trusted Member

Když rochod tak rozchod, sorry ale sex po tom co se s někým rozejdu mi připadá jako docela ujetej nápad.

V sexu je hodně věcí ujetých ale sex na rozloučenou? To snad ne.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X