Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Slovník při sexu

Oznámení
Smazat vše

Slovník při sexu

9 Příspěvky
8 Uživatelé
0 Reactions
3,726 Zobrazeno
Úvodní téma
(@gojko-mypic)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Z manželky jsem doteď vyrazil jen "vraž mi ho do pičky" a to měla v  sobě půl lávhe vína.
Ne že bych si na to potrpěl ale pár sprostých slov při sexu mě neurazí, spíš nakopne 😉
Se ženou jsme o tom mluvili a jí to přijde nepřirozený, kdyby prý mluvila sprostě tak si bude muset vymýšlet, tak to necháváme jak to je.
Co vy? Pouštíte si při sexu "ústa" na špacír nebo je vám to jedno?

8 Odpovědí
(@maja)
Eminent Member

Tak s tímhle nemám problém, určitě při sexu nedržím v ruce příručku "etikety".
V běžném životě jsem slušnost sama ale v posteli jsem jiný člověk, penis je prostě čůrák, případně mazlík, vagína je zase pička atd..
V posteli nikdo nedělá zahraniční politiku tak ať si každý mluví jak chce, mě by přišlo spíš nenormální říkat něco jako "strč mi ten tvůj penis do vagíny", to je asi víc ujetý než mluvím já 🙂

Odpověď
(@walden)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Neslyšel jsem od ženy hezčí větu než "vem si tu píču"  🙂

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Já jsem při sexu sprostá jak dlaždič ale fór je v tom že si to až tak nepamatuju, hlavně když na mě přijde špička tak vynadám sprostě partnerovi, toho to většinou taky nakopne ale za chvíli fakt nevím co jsem přesně říkala, lépe řečeno křičela  😀

Odpověď
(@karmajk)
Estimable Member

Na tohle mám svůj názor, každej má ve slovníku nějaký hranice ale ty při sexu padaj 😉
Od "slušných" holek sem slyšel věci že i mě bylo skoro stydno, zaplaťpánbůh za ně  ;D

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X