Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Strikani :-X

Oznámení
Smazat vše

Strikani :-X

9 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,858 Zobrazeno
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Tak slecny kam si to nechavate strikat /Chlapi kam nejradeji pokropite sve slecny 😀

8 Odpovědí
(@xerox)
Reputable Member

Do pusinky nebo na prsa  😉

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Když už to nejde dovnitř tak se dodělám o podbřišek jako bych pořád šukal, přeci nepíchám abych si ho v nejlepším honil  😀
Já vím co máš na mysli ale mě ňák nerajcuje postříkat partnerku, když jsem hodně nadrženej tak se kolikrát stane že to má i na tváři ale nějak to se mnou nelomcuje. Hlavně taky já se během sexu udělám min. 3x, to si nedovedu představit že bych jí "někam" postříkal a zase jel dál.
Je to jako s análem, nejdřív do pusinky, potom do prdelky, opačně ne, aspoň u mě  😉

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Ještě k tomu, tohle vážně může vzrušovat jenom některý chlapi a holka jim jenom vyjde vstříc pač ta z toho má kulový.

Odpověď
Úvodní téma
(@wencik)
Estimable Member

Ještě k tomu, tohle vážně může vzrušovat jenom některý chlapi a holka jim jenom vyjde vstříc pač ta z toho má kulový.

abych pravdu rekl bejvalka to vzdycky chtela na prsa nebo oblicej takze spise jsem ja ji vysel vstric ale nerikam  ze se mi to nelibilo 🙂

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X