V Praze je několik zastrčených podniků, kde se jde zúčastnit swingers párty. Byl jsem zatím ve dvou a naprostá spokojenost. Na jednu jsme vyrazili s partnerkou, na druhou jsme vyrazili s kolegy z práce. Pravda, čekal jsem něco jiného, obří místnost naplněnou v rozkoši sténajícími lidmi. Ale všechno probíhalo jako na recepci nějakého firemního večírku. Dobrý den, jak se vede, dnes je tam větrno, že. Ano, v té politice to vedou od desíti k pěti. Půjdeme, ano? Pak si s vybranými lidmi zalezete do místnosti a není na co nadávat. Jen mě překvapilo, že tam bylo víc žen, než mužů, a to při obou mých návštěvách. A opravdu nevypadaly, že to mají jako zaměstnání. Vždycky jsem si myslel, že na takovéhle podniky jsou spíš chlapi. Rozhodně doporučuju.
Kde co jak? 😀 Chci to zkusit..
taky jsem na jedné takové párty byla. ale ne v praze. v itálii na dovolené. potkali nás tam s kamarádkou nějací kluci, slovo dalo slovo, odvedli nás do jednoho podniku a tam mi začly lízt oči z důlků. všude někdo souložil. po chvilce studu se kamarádka nechala ukecat a přidala se. já se překecat nenechala, byla jsem ještě taková cudná. no jo, teď toho lituju.
Člověče, rád bych ti poradil kde, ale tam kde jsem byl, to byla pouze akce pro zvané. Žádný byznys, ale akce nadšenců. No, nadšenců tam bylo hodně, to je pravda.
S parnerkou jsme byli na Černým mostě, Dygrýnova ulice, ale žádné cedule tam nenajdeš. Úplně obyčejně vypadající dům.
S kolegy někde v centru u Václaváku. To si ovšem příliš nepamatuju přesnou lokaci, protože jsem měl trochu upito.
Člověče, rád bych ti poradil kde, ale tam kde jsem byl, to byla pouze akce pro zvané. Žádný byznys, ale akce nadšenců. No, nadšenců tam bylo hodně, to je pravda.
S parnerkou jsme byli na Černým mostě, Dygrýnova ulice, ale žádné cedule tam nenajdeš. Úplně obyčejně vypadající dům.
S kolegy někde v centru u Václaváku. To si ovšem příliš nepamatuju přesnou lokaci, protože jsem měl trochu upito.
Zapátrám po tom tedy 🙂