Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Tipy na sex v příro...

Oznámení
Smazat vše

Tipy na sex v přírodě

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
3,051 Zobrazeno
Úvodní téma
(@krtecek)
Eminent Member
Přidal se: před 13 roky

Zdravím děcka, nějak se nám začalo oteplovat a já bych chtěl vytáhnout přítelkyni někam do přírody, malinko si zašpásovat na nějaký zajímavý místo. Tady v okolí bohužel nic takovýho není, nebo o tom nevím. Kdybyste mohl někdo z ústeckýho kraje hodit nějaký tip tak budu rád. Nejedná se mi jenom o nějakou mýtinu kde se dá roztáhnout deka, spíš kde je něco zajímavýho k vidění, třeba nějaká troska hradu apod., za další aby tam bylo soukromí a dalo se tam zajet autem, max.1-2  kilometry pěšky od auta. Bydlím v Mostě takže počítejte v cca okruhu 50 km odtud.
Kdybyste někdo taky chtěl využít tohle téma na tip ze svýho okolí tak si poslužte, pak si můžeme udělat menší recenze těch míst a hlavně toho zážitku 😉

5 Odpovědí
(@karmajk)
Estimable Member

To si slušnej otužilec, venku už je lepší počasí ale na nějaký muchlování neni. Vidím to tak že tvojí přítelkyni by hezky stály bradavky ale tobě by zajel ocas až do pupíku ;D

Odpověď
(@buster)
Trusted Member

Do přírody to ještě neni, maximálně do kempu s vytopenou chatkou 😉 Taky se nemůžu dočkat léta, vzít deku a přítelkyni a vyrazit si někam objevovat krásy přírody 🙂

Odpověď
(@marek)
Estimable Member

Zatím jsem se byli s přítelkyní pobavit jenom v autě, naštěstí nemáme žádný Punto nebo Mini Coopera, v těhle nákupních taškách se toho asi moc dělat nedá 😀

Odpověď
(@emirosin)
Active Member
Přidal se: před 11 roky

Počasí nepočasí, když je chuť, tak to jde i na sněhu. Jsem si vzpomněl na minulou zimu na běžkách u Nového Města na Moravě, to si mladá nestihla ani rozepnout vázání  ;D  ;D

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X