Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Věk?

7 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
3,757 Zobrazeno
 Elle
Úvodní téma
(@elle)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Jakej věk chlapa / ženy je pro vás pro sex / vztah takový akorát? Máte radši o hodně starší, nebo naopak?

6 Odpovědí
(@dada)
Trusted Member

To by chtělo nějaký srovnání, já zatím měla jenom mladý kluky a těm se musí nechat ta připravenost, zavadíš o poklopec a je připravenej, nějak si neumím (zatím) představit sex se starším chlapem, o ten věk tolik nejde ale v čem může být lepší?

Odpověď
(@wencik)
Estimable Member

tak jako starsi je dobra na sex zauci a uzije te si no a mladsi tu si pak sami zaskolite  🙂 a na vztach asi mladsi  kdyby byla starsi tak aspon bohatsi :D:D

Odpověď
(@blbnem)
Active Member

Ptáš se v čem může být lepší? Rozhodně o zkušenosti a myslím, že se díky zkušenostem dokáže lépe věnovat partnerce tak, aby se uspokojila. Já jsem ve svých 20 letech chodil rok k 38. a to byla zkušenost k nezaplacení. Dodnes z toho žiji  ;D Jinak říkáš, že mladýmu klukovi stačí jen brnknout o poklopec, no já ve svém věku nepotřebuji ani to brnknutí. Co závěrem? Vše je individuelní a nedá se paušalizovat.

Odpověď
(@hurvajs)
Eminent Member

U mě to byly zatím mladší ženy tak nemohu doporučovat v jakým věku je žena lepší.Přitahujou mě starší ženy,teď už jenom nějakou najít a vyzkoušet to

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X