Jakej věk chlapa / ženy je pro vás pro sex / vztah takový akorát? Máte radši o hodně starší, nebo naopak?
To by chtělo nějaký srovnání, já zatím měla jenom mladý kluky a těm se musí nechat ta připravenost, zavadíš o poklopec a je připravenej, nějak si neumím (zatím) představit sex se starším chlapem, o ten věk tolik nejde ale v čem může být lepší?
tak jako starsi je dobra na sex zauci a uzije te si no a mladsi tu si pak sami zaskolite 🙂 a na vztach asi mladsi kdyby byla starsi tak aspon bohatsi :D:D
Ptáš se v čem může být lepší? Rozhodně o zkušenosti a myslím, že se díky zkušenostem dokáže lépe věnovat partnerce tak, aby se uspokojila. Já jsem ve svých 20 letech chodil rok k 38. a to byla zkušenost k nezaplacení. Dodnes z toho žiji ;D Jinak říkáš, že mladýmu klukovi stačí jen brnknout o poklopec, no já ve svém věku nepotřebuji ani to brnknutí. Co závěrem? Vše je individuelní a nedá se paušalizovat.
U mě to byly zatím mladší ženy tak nemohu doporučovat v jakým věku je žena lepší.Přitahujou mě starší ženy,teď už jenom nějakou najít a vyzkoušet to