Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Vypadají snad jak d...

Oznámení
Smazat vše

Vypadají snad jak dudlíky?!

8 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,614 Zobrazeno
 Nika
Úvodní téma
(@nika)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Mám chlapa, kterej mi tak žužlá bradavky, že si snad myslí, že jsou to hrdla od lahváčů! Říkám mu to horem dolem, že mi to je nepříjemný a on prostě nepřestává a nepřestává. Já si snad začnu nechávat podprsenku!

7 Odpovědí
(@luckah)
Trusted Member

Mám chlapa, kterej mi tak žužlá bradavky, že si snad myslí, že jsou to hrdla od lahváčů! Říkám mu to horem dolem, že mi to je nepříjemný a on prostě nepřestává a nepřestává. Já si snad začnu nechávat podprsenku!

;D ;D ;D "Hrdla od lahváčů" mě posadily na zadek!  ;D ;D Jinak teda pokud nepomáhá ani stálé opakování, tak si vážně tu podprsenku nech..Nebude se mu to líbit a třeba už mu to dojde a přestane s tím. 🙂

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Nehc ho si hrát, někteří chlapi jsou prostě na prsa zatížený, tak nepříjemný jak píšeš to určitě není.

Odpověď
(@mamba)
Estimable Member

Já měla chlapa co mi pořád žužlal poštěváček jako by to byla žvýkačka, taky sem si zvykla.

Odpověď
 Nika
Úvodní téma
(@nika)
Estimable Member

Hale vážně je to tak nepříjemný, jak píšu..Vážně je to nepříjemný až bolestivý..A ještě ty zvuky, kterejma to doprovází..hrůza 😀

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X