Nakupujete raději přes internet erotické hračky, pomůcky, oblečky....? nebo raději v kamenném obchodě? .. a za co jste utratili nejvíc peněz? 😛
Do kamenýho erotickýho obchodu by mě nikdo nedostal, díky bohu za sex shopy 😀 Moc peněz tam nenechávám, víc jak za tisícovku jsem tam nikdy nenakoupila, kupuju spíš maličkosti. Erotický prádlo leze do peněz víc ale to naštěstí dostávám od přítele 😉
Já dávám přednost kamenným prodejnám, člověk má potom větší představu co vlastně kupuje. Chápu že s tím má někdo problém a nakoupí si radši přes internet ale podle mě je to otázka zvyku. Poprvé jsm byla v erotickým krámě taky nesvá a dneska je to pro mě jako butik 😀
záleží na tom co se schání, ověřené a vyzkoušené kupuju přes internet, ale prádlo pro partnerku musím vydět, přece jí nekoupím něco z čeho by mně pak vypadla nebo v čem by se uškrtila.
Nakupuji jak přes internet, tak i v kamenném obchodě. Do kamenného obchodu chodím nejraději s partnerkou, vždycky je u toho spousta legrace, prodavačky jsou fajn, není třeba se bát nebo stydět. Rozhodně to můžu doporučit 😉