Chtěl jsem kamarádovi k narozeninám věnovat něco podobného, ale v pánských hračkách jsem docela amatér - vím jen, že od kamarádů slyším jen, že je dobrá značka flešlat či tak nějak. Víte o ní něco?
Kamarádi nejspíše mysleli Fleshlight - "flešlajt". Mají věrné vagínky s reálným vzhledem, které napodobují buď orál, anál, či klasiku - jako plus vidím výborný materiál, který je dost podobný reálné pokožce - jako mínus vidím péči o ten speciální materiál, který se po použití musí umýt (jako jiné dražší honítka), ale také napudrovat, aby se neslepil a tím nezhnehodnotil.
Můj přítel má malý model od TEngy - Double Hole (dvojitou dírku) a nemůže si ho vynachválit - dvojice otvorů napodobující anál a klasiku:) Je ale problém s čištěním - vnitřní stélka nejde vyjmout, takže se může jen vypláchnout dezinfekcí na hračky a to je vše...
Nevím, jestli je toto téma pořád aktivní, ale chtěl bych rozhýbat trochu fórum.
Také jsem dostal od přítelkyně Shots portable vagina. Je to můj první masturbátor a jsem s ním maximálně spokojen.
Tak první zkušenosti - máme zatím jen model Vagina SHOTS Portable - prodává ho snad jen jeden shop v čr - překvapila nás kvalita mateirálu - honítko je poměrně levné cca 400 Kč a je na více použití - vnitřní vložka či jak tomu mám říkat se dá po použití vyndat a umýt - super! škoda, že je tak krátké a přítel nemohl až "nadoraz" - i tak ho hodnotil jako dobrá pomůcka na oživené samotářské masturbace:) doporučujeme:) když si najdem čas, tak vyzkoušíme i doporučovanou lenvější Tengu.