Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Gel x silikon x lat...

Oznámení
Smazat vše

Gel x silikon x latex x sklo?

12 Příspěvky
10 Uživatelé
0 Reactions
3,219 Zobrazeno
Admin
Úvodní téma
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Jakému materiálu dáváte přednost u hraček? Já jsem začínal s gelem (je nejrozšířenější a nejlevnější), ale třeba po půl roce začala hračka (gelové dildo) matnět a začala silně zapáchat po gumě, tak jsem dal zkusil všemi chválenými lékařský silikon a už jsem u něj zůstal.

11 Odpovědí
(@michl)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Na latex může vzniknout alergie (a taky se to čas od času opravdu stává) a gel je už postarší materiál, který několikrát překonali ostatní materiály. Za sebe říkám silikon - u FF hraje prim a rozhodně to není na škodu. K výčtu materiálů bych přidala ještě cyberskin (umělou kůži) a ABS plast.

Pro mě:

latex - zbytečné možné komplikace
gel - levný, ale tomu odpovídají vlastnosti a životnost
silikon - dražší a kvalitní materiál - není ale pružný
sklo - luxusní materiál, který dobře přijímá teplo - někomu může vadit jeho tvrdost
cyberskin - skvělá nápodoba lidské kůže - mně ale vadí cokoliv v barvě lidského těla a snaha o nápodobu reality + je zde kladen velký důraz na opečovávání povrchu pomocí omytí (mělo by být samozřejmostí u každé hračky) a pudrem
ABS plast - nealergení tvrdý materiál mnoha podob - nepoužívá se většinou samotný, ale jako doplněk jiných mateirálů - nemá moc nevýhod

Za mě vítězí lékařský silikon:)

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Z latexu mám jen nafukovací kolík a zatím nebyl žádný problém (snad ani nebude). Asi jako všichni jsem začínala na gelu a zatím jsem u něj zůstala - dříve chudá "studentka" si nemůže dovolit takový luxus jako hračky od Fun Factory. Třeba ale přítel udělá radost a koupí některou hračku třeba od Vibe Therapy - taky lékařský silikon, ale horší designy a nižší ceny O:)

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Silikon má skvělé vlastnosti (dobře drží teplo, je nealergení a další.), ale vadí mi na něm jeho tuhost - mám raději mrštné hračky, které pruží a mohou se používat třeba dvojmo - delší gelové dildo jde ohnout a najednou má dvojitý průměr:)

Odpověď
Admin
Úvodní téma
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Zajímavé, že moc lidí se nevyjadřuje ke sklu - že by to nebyl tak vyhledávaný materiál?

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X