Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Honítko pro přítele...

Oznámení
Smazat vše

Honítko pro přítele, jaké?

13 Příspěvky
8 Uživatelé
0 Reactions
4,272 Zobrazeno
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Chtěla bych pro partnera nějaké honítko - aby si užíval sám, když tu nebudu - sice mu věřím, ale tohle mu aspoň odvede pozornost jinam než k sousedkám:)

Jen doplním, že cenově bych se ráda vešla do 2000 kč...

12 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

budu trochu trolem, ale nejsem si jist, jestli honítku zabrání v chození za jinými:)

Odpověď
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member

Tak samozřejmě, že když bude chtít podvést tak to udělá honítko/nehonítko:) ale proč mu trochu nepomoci s tím být věrný...  😛

Odpověď
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Chtěl jsem si trochu rýpnout, tak případně pardoon:D Přispěji svou do mlýna: zkoušel jsem právě levnější tengy - konkrétně model napodobující hluboké hrdlo - deep throat. Kapesní velikost, přijatelná cena a účinek překvapivě skvělý - škoda, že je podle výrobce jen na jedno použití - na doporučení výrobce bych se vykašlal, kdyby honítko šlo nějak lehce čistit - což se nedá. Takže více použití jen s kondomem.

Testoval jsem (na sobě) jak honítka od tengy, fleshlightu a ještě jiných značek a překvapivě to u mě vyhrálo honítko od neznámé firmy Shot Toys. Je to ale levnější honítko,a le dá se používat víckrát.

Z těch dražších (řekněme luxusnější) je bezkonkurenční Tenga - konkrétně flip lite, či nový flip air. Několikanásobně dražší než nejlevnější masturbátory, ale požitek a provedení hračky je o několik úrovní výš:)

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Myslím, že stačí změnit způsob masturbace a nejsou potřeba tyhle hrátky - třeba zkusit elvačku enbo "backend" - obrácenou rukou...

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X