Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Levné x drahé x lux...

Oznámení
Smazat vše

Levné x drahé x luxusní pomůcky

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
2,436 Zobrazeno
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Jakým dáváte přednost? Řekněme že levné jsou do 500 Kč, drahé od 500-2500 a luxusní 2500 a výš Kč?

5 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Na vyzkoušení nějaké hračky bych zvolil levnější variantu - třeba u vibrátorů to nejde - ty levné nemají výrazné pulzní programy, ale například u venušiných kuliček pro slečnu bych zvolil pro začátek levnější model a při spokojenosti bych šel po dražších variantách - a snimi na věčné časy
Určitě dražší když máte odzkoušené, že vám vyhouje ten typ hračky - kolík, vibrátor, venušiny kuličky apod. Stačí že šetříme na jídle, ale proč bychom měli šetřit na vlastní rozkoši? 

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Asi jako každý pár jsme začínali na těch levných, abychom si oťukali hračky a postupně jsme se propracovali k těm luxusnějším - třeba nejnvější vívajb, či oblíbené lílou (Lelo).

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Jsem fandou spíše dražších pomůcek (nemusím sice ty keramické, kovové a skleněné) - dávám přednost silikonu a abs plastu - nikdy jsem neměl s nimi žádný zdravotní a ani jiný problém.
šetřit se dá na hodně věcech ale na tomhle bych nikdy nešetřil, když už si chci něco užít tak jedině naplno  a jak se řiká nejsem tak bohaty abych si mohl kupovat levne věci

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Určitě ty dražší - mám rád kvalitu, ale luxusní hračky zase jsou pro můj skromný rozpočet přespříliš - ale jsem ochotný si za kvlaitní hračku připlatit!

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X