Co na ni říkáte? Stejný tvar, stejné funkce, ale ovládání na dálku. Využili byste ho, nebo je to jen zbytečná věc?
Jelikož jsem měla trochu problém s ovládání toho minulého, tak jásám:) ale nechce se mi za stejnou hračku (jen s vylepšeným ovládáním) platit další peníze. Asi to "doklepu" s tímhle
Mě osobně nezaujal ani klasickej wívajb - sice silné vibrace (na tak malou hračku), ale pořád nám vyklouzával (hlavně při změně polohy) - takže pro novou generaci bych enhlasoval.
S minulou partnerkou jsme Wevíjab občas používali, ale raději jsme měli klasické (zasouvací) vibrátory - ale to dálkové ovládání zní zajímavě.
Víc než kdovíkolikátá generace We-Vibu mě zaujal vibrátor od LELO - Lelo Tiani - inspirace vívajbem je jasná, ale mají skvělé dálkové ovládání...
Je pravda, že Lelo Tiani je hodně zajímavá věc - neměl jsem možnost ho zažít "naživo", ale měl jsem v rukou tester na nedávném veletrhu v Praze a to ovládání bylo perfektní - hlavně regulace intenzity vibrací pomocí natáčení ovládacího prvku do stran:)
Přítel jednou přišel domů s tím, že má pro mě dárek - nejdříve jsem ho tím chtěla omlátit - 3000za tak malou věcičku, ale po chvíli mě uklidnil, že jen chtěl oživit náš sex - tak jsem se zase rozčílila, že mu už nestačím:D ale nakonec jsem se znovu uklidnila a zkusli jsme to. Moc jsem tomu nevěřila - co by malá věc mohla udělat - nevěděla jsem, že jsem tak citlivá na vibrace, takže příjemné překvapení. Při společném sexu jsme rozhodně ocenili bezdrátové ovládání - vážně to někdo používal bez toho ovládání během sexu? zkoušeli jsem vibrace přepínat ručně přes "hlavičku" vibrátoru a za přirážení jsme toho prostě nemohli docílit.