Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Pánové co vakuové p...

Oznámení
Smazat vše

Pánové co vakuové pumpy?

9 Příspěvky
9 Uživatelé
0 Reactions
3,279 Zobrazeno
 teyn
Úvodní téma
(@teyn)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Nejsem naštěstí ještě ve věku, kdyby "nestál", ale prý to pomáhá na lepší erekci. Zkoušeli jste to? Trochu se bojím aby ten podtlak mi něco neprovedl..

8 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Měl jsem z nich docela respekt (strach) a když jsem recenzoval jednu pro lascivní, tak jsem ji zkoušel a zkoušel a strach mě přešel, ale nepotřebuji. Došlo k mírnému zvětšení, ale nejednalo se o žádný marginální rozdíl - takže nebrat to jako zaručený způsob jako si ho zvětšit, ale spíše pomůcku na zlepšení, či vůbec nabytí erekce - ještě, že to já coby mladík ještě nepotřebuji.

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Nemyslím, že by došlo k poškození cévního systému penisu při použití vakuový pumpy - podle přátel je cítit je při pumpování citelný tlak, který není zas tak příjemný - je to ale ten tlak, který dělá vakuovku účinou.

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Ještě jsem nezkoušel a moc mě to neláká - fyziologické problémy zaplaťpánbůh ještě nemám, takže ji ještě dlouho nebudu potřebovat:)

Odpověď
(@petruska)
Eminent Member

co jsem s partnery používala vakuové pumpy, tak to bylo spíše spetření v rámci oboustranných vakuových hrátek, než pomůcka pro erekci

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X