Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Používáte erotické ...

Oznámení
Smazat vše

Používáte erotické hry?

7 Příspěvky
7 Uživatelé
0 Reactions
3,629 Zobrazeno
Úvodní téma
(@michl)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Tím nemyslím hry na dominanci/submisivitu, ale deskový hry s erotickým nádechem. Na pár českých e-shopech je prodávají - je jich dohromady asi 6, ale žádnou jsem ještě nezkoušela. Můžete nějakou vyzkoušenou doporučit? Ráda bych dala partnerovi nějakou jako dárek:p to že bychom si ten dárek užili nakonec oba je samozřejmostí!

6 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Hrál jsem s ex jednu deskovku - měla figurky z člověče nezlob se a pár kostek. Úkoly od výrobce nebyly špatné - striptýz, dráždění, polohy - ale přidali jsme si vlastní nápady/sny/úkoly a hned ot mělo lepší grády.

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Taky mě zajímají erotické deskovky - na pár e-shopech je mají, ale většinou jsou pro 2 partnery - variace pro více hráčů by byla lákavější!  8)

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

my používáme házecí kostku a také uvažujeme koupě nějaké deskovky, pak se kdyžtak ozvy jestli narazíš na něco zajímavého

Odpověď
(@seronin)
Active Member

Stolní jo, ty ostatní stojí za zvážení 🙂 neumím si představit, že si užíváme ve společnosti počítače, tabletu či telefonu  :-X

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X