Dotaz na vás všechny - dáváte přednost hračkám, které mají reálně napodobovat penis/vagínu/zadeček/ústat (ať už tvarem, materiálem, či barvou) nebo dáváte přednost unifikovaným až futuristickým hračkám, které nevypadají jako něco od "matičky" přírody? ???
Za sebe určitě cokoliv nerealistického! Reálně vyobrazené broskvičky (nedejbože s ochlupením) jsou pro mě maximálně odpudivé - mnohem raději mám "bezpohlavní" hračky typu honítka Tenga - své splní, jsou funkční a nepřipadám si s nima jako pervert. Věřím ale, že někdo dá přednost hračce v tělové barvě - třeba si tím opravdu chce nahradit klasický sex s reálnou osobou a čím více je hračka realističtější, tím více je i ten zážitek uvěřitelnější.
Jsem za neralistické - taková Fun Factory a jejich až módní hrakčy hrající barvami - proč byhcom si měli užívat s tím běžným falusem, který můžeme mít doma, když si můžeme užít trochu "mimozemských" fantazií s neznámým návštěvníkem z vesmíru?;) berte to samozřejmě s nadsázkou tu fantazii.
Jsem taky za futuristické (moderní) hračky - mám odpor k tělovým barvám, které tak letěly v 90. letech minulého století. Raději dám přednost odosobněným hračkám - v tomhle excceuje třeba FunFactory (z německa) nebo Tenga (z japonska).
Já vůbec nerozlišuju jestli to vypadá tak či onak - zajímá mě hlavně funkce - takže tvar, velikost, vibrace apod. Ale měl jsem takovou zkušenost, že jedna z mých ex měla také odpor k jakékoliv hračkce (nemuselo to ani vypadat realisticky) co měla "tělní barvu".