Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Realistické či futu...

Oznámení
Smazat vše

Realistické či futuristické hračky?

6 Příspěvky
6 Uživatelé
0 Reactions
1,394 Zobrazeno
Úvodní téma
(@michl)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Dotaz na vás všechny - dáváte přednost hračkám, které mají reálně napodobovat penis/vagínu/zadeček/ústat (ať už tvarem, materiálem, či barvou) nebo dáváte přednost unifikovaným až futuristickým hračkám, které nevypadají jako něco od "matičky" přírody?  ???

5 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Za sebe určitě cokoliv nerealistického! Reálně vyobrazené broskvičky (nedejbože s ochlupením) jsou pro mě maximálně odpudivé - mnohem raději mám "bezpohlavní" hračky typu honítka Tenga - své splní, jsou funkční a nepřipadám si s nima jako pervert. Věřím ale, že někdo dá přednost hračce v tělové barvě - třeba si tím opravdu chce nahradit klasický sex s reálnou osobou a čím více je hračka realističtější, tím více je i ten zážitek uvěřitelnější.

Odpověď
(@palo23)
Trusted Member

Jsem za neralistické - taková Fun Factory a jejich až módní hrakčy hrající barvami - proč byhcom si měli užívat s tím běžným falusem, který můžeme mít doma, když si můžeme užít trochu "mimozemských" fantazií s neznámým návštěvníkem z vesmíru?;) berte to samozřejmě s nadsázkou tu fantazii.

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Jsem taky za futuristické (moderní) hračky - mám odpor k tělovým barvám, které tak letěly v 90. letech minulého století. Raději dám přednost odosobněným hračkám - v tomhle excceuje třeba FunFactory (z německa) nebo Tenga (z japonska).

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Já vůbec nerozlišuju jestli to vypadá tak či onak - zajímá mě hlavně funkce - takže tvar, velikost, vibrace apod. Ale měl jsem takovou zkušenost, že jedna z mých ex měla také odpor k jakékoliv hračkce (nemuselo to ani vypadat realisticky) co měla "tělní barvu".

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X