Ona je asi by hodna být bi, zvlášť když má člověk takovém štěstí, jaké jsem měl minulý týden já. Vždycky jsem měl mladší kluky i holky, ale to byl můj rekord. Já mám 42 a můj nový kámoš Adrian měl nedávno 20. Je Američan a je moc sympatický, pohodový, normální kluk.
Alissa už mi chyběla, a pak jsem na chatu náhodou potkal kluka, se kterým jsem si začal psát, on se mi svěřil, že měl už 3 holky, ale myslí na kluky a minule si honil ocas při sestřihu chvilek, kdy se my chlapci cítíme jako v ráji a že skoro zařval, když to na něj přišlo. Tak jsem mu vysvětlil, že orgasmus může být rozkoš, že málem ztratí vědomí nebo třeba jenom příjemný . Ale my chlapci si chceme užívat rozkoš. Pár dnů jsme si psali a pak mi Adrian řekl, že mi věří a že by to chtěl zkusit. A říkal, že se mu líbí, když z kluka hezky střiká semeno.
A domluvili jsme se na pátek odpoledne, u mě budeme mít klid a soukromí
Líbilo se mi, že jako nezkušený se mě hned zeptal, jak mě vzruší nejvíce a že by chtěl ať mu postříkám tělo. Zeptal jsem se : “ Nevadí ti, že to bude fyzicky náročné? “ ODpověděl : “ Já cvičím, běhám, tak nějakou fyzičku mám. Ale dost se při sportu potím, jestli nevadí. “. Dal jšem mu pusu : “ Adriane, je úplně normální, že se člověk vypotí, když sportuje a jestli chceš vzrušit mě, tak se pořádně vypotíš. Taky je tam dost teplo, tak myslím, že se budeš potit pořádně.
Hlavně bud vždycky sebevědomý kluk, když z tebe po cvičení kape pot, tak je to díky tvoji námaze, a to je přece dobře. A uvidíš, jak mě vzrušíš, tak už víš jeden z důvodů, proč chci, abysis zacvičil. “ Dal jsem mu pusu a řekl : “ Adriane, já jsem vydržel tech 5 dnů nestříkat a moc tě chci , tak se vysvlečeme a nejdříve do sprchy, spolu. “ Ocas jsem měl tvrdý hned jak jsem si představil, jak bude Adrian zalitý potem prožívat silný orgasmus . “ Adriane, teď bych chtěl, abys věděl, že jsme rovnocenní partneři, i když jsi o dost mladší. A je to nase rozkoš, rozkoš, co si umí dát dva kluci. Teď mi ukážeš ma mém rotopedu, jakou máš fyzičku.
A už jsem byli v mojí místnosti. 32 C Adriana trochu zaskočilo, ale já jsem mu dal pusu a řekl : “ Kluk musí něco vydržet, tvému tělu pocení jenom prospěje a já chci laskat tvé mokré tělo.
Za chvilku už seděl v trenýrkách, čelence, nátělníku a tričku na rotopedu a byl moc sexy, prostě kluk nebo holka, co si přede mnou zacvičí má jistotu , že budu chtít být hodně blízko. Adrian byl za chvilku úplně rudý v obličeji. Fyzicky stíhal bez problémů, ale pot z něj tekl proudem, vsakoval do nátělníku a trička chtěl jsem at vydrží 45 minut, ale když mu po 40 minutách začal kapat pot z trička ,’už jsem ho netrápil a dal jsem mu velkou láhev ionťáku, vyměnil mu čelenku a řekl : “ v ocasu mi cuká, jenom si představím tvé tělo? “ ocas jsem měl úplně tvrdý, když jsem z něj stahoval všechno co propotil. Pojď miláčku, teď se uvolní a já si pohraju s Tvým tělem. Lehnul jsem si k němu na matraci, toužil jsem být u něj. Dával jsem mu co 15 minut napít, musel vypotit hodně litrů a byl šíleně sexy, zalitý potem. Už sténal dost nahlas .
Já se tisknul na jeho tělo a vnímal vůni jeho těla. Adrian už byl těsně před vrcholem, já jsem rychle změnil pozici a jemně lizal uzdičku a hladil jeho tvrdý ocas. To už bylo na něj moc, podle toho? Vykřikl slastí a třásl se. Já jsem věděl, že chci být na jeho těle, byl unavený, vypocený. Já jsem věděl, že ten vypocený kluk mě už dodělá . Hladí můj ocas rukou a cítím Adrianovu žIvočišnou vůni těla.
A já musím říct, že to bylo hodně silné, a taky jsem svému novému kámoši postříkal tělo.
Docela koukal na tu dávku …..
Příště můžu popsal náš druhý den, docela by mě zajímalo, kolik litrů vypotil můj miláček, i když jsem cvičil taky a pot ze mě lil, pak jsme oddalovali, skoro 3hodiny a pak to na nás přišlo úplně současně. Dva vypocení kluci si užívají tu šílenou extázi a navzájem stříkají na svá těla,.
Tak snad si to brzo zopakujeme
Chci vidět její úsměv, vypotit ho a vnímat vůni jeho těla
Proste miluju kluky i holky.
Děkujeme za pěkný zážitek! Nechcete ho dostat k více čtenářům formou erotické povídky na: https://www.eromag.cz/eroticke-povidky/bdsm/?