Nechci nikoho diskriminovat ale počítám že to bude hlavně o ženském těle.
Hodně chlapům se líbí velký prsa nebo zadek, mě se líbí spíš velký bradavky, pysky a poštěváček.
Máte taky nějakou úchylku na určitou část nebo části těla partnera? Myslím něco neobvyklýho, ty prsa jsou trochu klišé 8)
Mě se líbí obesně když je na ženě něco zajímavýho, neobvyklýho, třeba ty velký pysky, hlavně že se něčím liší 🙂
Já řeknu spíš co nemusim, teď je hodně v módě anál a roztahování zadků, tak při těhle akcích zavírám oči. Jinak mi je skoro jedno jak velký jsou zadky, nepotřebuju ale vidět vnitřnosti.
Já tedy anál vyloženě nesnáší a je to jediné po čem v sexu netoužím...Ale moc bych chtěla zažít hrátky s dvěma mladšími muži, pěkně nadupanými, urostlými ,na vel. penisu nezáleží...Mám ráda mastirbaci s diváky, oni by nejdřív přihlíželi pěkně zblízka používám improvizované pomucky, až bych pěkně tekla tak by mi mohli dráždit klitoris , to miluju, pěkně jemně a pa to stupńovat a nepřestávat , to ty orgasmy jsou jeden za druhým, jsem multiorgastická, hezky by mě rozrahovali pysky , masírovali bradavky , jednoho bych pak mohla kouřit a druhý by mě dodělával v pipce, prsty, jazykem sám by si honil a pak až byh stále více tekla by mě hezky osouložil..to už osrasmy nepočítám......pak by mě to projel ten vykouřený a já bych toho prvního dělala rukou, umím to moc dobře pak bych po úplném vyvrcholení odskočila pod sprcu a s výpomocí jednoho nebo obou se umyla mastným aprchovým gelem , sem tam pár prstů mezi nožka žmoulání poštěváku a projíždění dírek já bych jim to tajky pěkně pečlivě vymyla, mám dlouhé šikovné prsty a trochu by si mě osušili a pk mě na loži nebp na stole či na koberci pěkně protírali voňavým kvalitním tělovým mlékem a já je taky ...byli bysme jako klubko hadů s šikovnýma rukama , jazyky penidya čvachtající mušličkou...neholím si ji mám tam kudrnaté černé chloupky ..jinak přír. blondýna s tmavým obočím a pak by mohla přijít kamarádka , stou bch si to před kluky rozdal , mohla by mi dělat , co by chtěla a taky by mě mohla přivázat za ruce abych se nemohla bránit a kluci by se připojili, aby jí se mnou pomohli, takové jemné znásilnění až bych naříkala rozkoší , pak bysnme něco popili , zakouřili m, něco dobrégo pojedli, oni by mě pstříkali šlehačkou a pak olizovali...prostě bych jim byla k dispozici všem ,,,a tak stále dokola třeba 10 hodin...opředstavě své role na parádní sWingers párty až příště, jdu de osprchovat a krásně si to na křesle udělám až budu mít slastnou bolestnou křeč od mušličky a po celám těle....už se těším, kdo se chce připojit...budu si vás muset u sebe a vsobě aspoň představovat .......Čau...Helena