Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Oznámení
Smazat vše

Fisting

3 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
3,004 Zobrazeno
Úvodní téma
(@dolnak)
Eminent Member
Přidal se: před 13 roky

Chtěl bych se zeptat dam jestli je jim příjemný fisting, rád bych to vyzkoušel s přítelkyní ale je to celkem čerstvá známost tak ani nevím jak jí to naznačit aby se nevyplašila ;), jestli je to ale ženám spíš nepříjemný tak bych se do toho ani nepouštěl.
Ve filmu vypadají ženy při fistingu že si to užívají ale jsou to "herečky" takže z toho se nic nedovím, nechci se přítelkyně ptát natvrdo "miláčku můžu ti tam vrazit pěst"? 🙂

2 Odpovědí
(@mamba)
Estimable Member

Mě nedělá problém udělat si fisting sama ale je rozdím mezi ženskou ručkou a mužskou pěstí, to jsem zkusila jednou a nemůžu říct že by to bylo nějak příjemný, spíš jsem to snesla, každopádně doporučuju nějaký lubrikant. Ženy se taky anatomicky dost liší a jestli je ta tvoje úzká tak nepomůže ani kilo gelu a stejně do ní ruku nedostaneš.

Odpověď
(@verbal)
Estimable Member

Moje přítelkyně tomu přišla na chuť, děláme to až když je dost roztažená a pokud mi nekecá tak se jí to fakt líbí.
Taky záleží jak to provádíš, já to dělám něžně, žádný bouchací kladivo 😉
Ještě jak si psal že nevíš jak se jí zeptat, neptej se, udělej to jako já, něco jako v tý pohádce o jezinkách, jeden prstíček, druhý prstíček, třetí, pak sem se jí jakože z legrace zeptal .. myslíš že se tam vejde celá? Ona na to.. zkus to, tak jsem to zkusil a ruka byla v píči  ;D

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X