Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Největší prasárničk...

Oznámení
Smazat vše

Největší prasárnička

6 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
3,652 Zobrazeno
Úvodní téma
(@verbal)
Estimable Member
Přidal se: před 13 roky

Zažili jste nějaký sexuální rodeo na tkerý nikdy nezapomenete? Mám na mysli váš největší sexuální odvaz, že jste si třeba druhej den nadávali, do čeho byste normálně nešli atak podobně  😀

5 Odpovědí
(@mamba)
Estimable Member

Kdysi jsem přemýšlela o trojce ale bála jsem se toho, teď mám za sebou i čtyřku takže kdo ví.. Každopádně tohle je zatím můj strop, jak se znám tak se ještě zvedne 🙂

Odpověď
(@goren)
Trusted Member

Kdysi jsem přemýšlela o trojce ale bála jsem se toho, teď mám za sebou i čtyřku takže kdo ví.. Každopádně tohle je zatím můj strop, jak se znám tak se ještě zvedne 🙂

Kdybys mě pozvala do pětky tak by jsme měli nový strop oba  ;D

Odpověď
(@dolnak)
Eminent Member

Mám rád anální sex a nevím čím bych to trumfnul, myslím že je to moje maximum a mě to stačí, jestli má někdo vyšší metu tak do toho 🙂

Odpověď
Úvodní téma
(@verbal)
Estimable Member

Zatím největší vrchol byl trojka, taková neplánovaná. S přítelkyní jsme byli v baru a zakecali jsme se s takovou sympatickou holkou, ona nějak nepobrala ty paňáky tak jsme jí vzali k sobě protože jsme to měli za rohem. Vůbec nic jsme neplánovali ale během milování s přítelkyní si ta slečna nakráčela k nám, dokonce po čtyřech 🙂 Nejdřív se začala věnovat přítelkyni a už jsem měl kládu jak od tesaře, kdo nezažil nepochopí.

Odpověď
Stránka 1 / 2
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X