Jaká je podle vás nejvíc sexy uniforma? Pro chlapi si myslím že je to jasný, na sestřičky nikdo nemá 😀 To je teda můj názor, pravda je že další uniformu jsem viděl na ženský průvodčí. Mě zajímá ale taky co na uniformy říkaj ženský, jestli je nějak rajcuje třeba policajt s obuškem 🙂 Máte někdo třeba uniformy doma který si oblíkáte při sexu?
Musím souhlasit s kolegou, sestřičky maj prim. Možná jsem trochu ovlivněný tím že jsem byl po autonehodě 2 měsíce v nemocnici kde nebyla možnost ani masturbovat, když přišla sestra tak jsem byl hned v pozoru 😉
Od policajta bych si vypůjčila maximálně náranky, ty jsou prý kvalitní 😉 Kdo si myslí že ženskou rajcuje obušek tak by si měl nastudovat anatomii, na použití je moc dlouhý, na procit je moc tenký, aspoň teda pro mě, odzkoušeno 😉
přítelkyně má celou sbírku šatiček 😉
A tak si můžem hrát v podstatě na cokoliv....
Já sem včera koukal na film American Mary a uniformy sestřiček už mě tolik neberou, tohle teda byla spíš patoložka ale stejně to prostředí. Mě se možná zamlouvala nějaká baba v policejní uniformě, aby si někdo nemyslel tak mi nejde o ten obušek ale o ty pouta ;D