Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Nevyslovená přání: ...

Oznámení
Smazat vše

Nevyslovená přání: latex

14 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
3,018 Zobrazeno
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member
Přidal se: před 8 roky

Naštěstí už jsem si tohle přání splnila vrchovatě:) oblíbila jsem si jak prádélko, tak hračky, hlavně kolíky. Co vy? Nějaké catsuity, rukavičky, bičíky či celé overaly?  🙂

13 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 10 roky

Mně osobně se líbí takové konzervativní oblečky, které jsou vkusné a na první pohled né hned tak extravagantní  Jako jsou třeba tyto, miluji, když si mohu sáhnout na "kůži" a sjet pomaličku po nohách až dolůůůůůůů

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Jako provokativní materiál striptérek a kurtizán to beru, ale do postele bych to asi nebral - ale kdoví - kdyby slečna přišla ve vypasovaném latexovém oblečku, tak bych ji nejspíš neodmítnul

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Taky mě to láká - ale trochu se bojím, že netrefím velikost a budu muset prádélko vracet - řešením by bylo zajít do kameného shopu, kde se to můžu vybrat. Ale je lákavá představa mít lesklou "novou" kůži - prý jde o naprosto jiné požitky z doteků.

Odpověď
(@karol)
Active Member

Taky se mi libi, kdyz se ta moje navlece do latexu nebo kuze. To me rozrajcuje naplno. Posledne si poridila lakovanej korzet. Ale uz dosluhuje. Nevite, kde se to da koupit? Existuje kseft pro fetisisty?

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 20% slevu s kupónem OSTROV na našem oblíbeném sexshopu

X