Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Přítel si řekl o an...

Oznámení
Smazat vše

Přítel si řekl o anál...

15 Příspěvky
9 Uživatelé
0 Reactions
6,457 Zobrazeno
Úvodní téma
(@palo23)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Včera mě přítel překvapil:) kdy řekl, že bych to rád zkusil do zadečku, tak jsem myslela, že mluví o tom mém, ale nakonec z něj vypadlo, že by to rád zkusil na sobě - nemám s tím problém, jsem pro každou špatnost - jak se na to díváte vy? holky/kluci?

14 Odpovědí
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Být tebou tak jsem rád, že máš tak zvídavýho kluka - aspoň se s ním minimálně v posteli nebudeš nudit - a jestli to s ním ráda zkusíš, tak je on ten šťastný  přeju hodně štěstí - hlavně pomalu a hodně gelu ať to klouže a nebolí.

Odpověď
 teyn
(@teyn)
Trusted Member

Nevím mno:) na tuhle oblast jsem dost háklivej, takže já bych o to přítelku nepožádal:) ale proti gustu žádný dišputát přeci. Ale možná se jen stydím a přicházím o mnoho - ale nejspíše na to nikdy nepřijdu.

Odpověď
(@michl)
Trusted Member

Je potěšující, že tě to nevystrašilo - umím si představit reakce mnoha slečen, které by nebyly daleko od znehucení:) za sebe říkám ať to zkusíte je to zajímavá cesta kudy k partnerově rozkoši...
No já bych z toho nadšená asi moc nebyla:) moc mě to neláká - musel by hodně prosit a být hodný O:)

Odpověď
 doMi
(@domi)
Eminent Member

Tak lepší, než kdyby řekl, že to chce na mne ne?:-) Ale je pravda, že se asi nenudíš, zkusit se má všechno, říká se přeci, že na konci života litujeme toho co jsme neudělali:-)

Odpověď
Stránka 1 / 3
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X