Ještě včera jsem nevěděla že něco takovýho existuje a hlavně že to má i název. Vždycky se mi líbily "líbačky" mezi holkama, čím větší jazyky tím větší divadlo pro mě. Dneska jsem trochu googlila a zjistila jsem že jsou dokonce funkluby na tohle téma, mi to přijde strašně sexy a to se holky ani nemusí svlékat. Takže jsem se zařadila mezi fetišisty, hold každý má něco 😉 Přidám link na video co jsem včera našla a čistě mezi námi, byla jsem do minuty mokrá, do 10ti minut hotová, mrkněte sami jestli to s váma taky tak zamává, třeba jsme ve stejném funklubu 😮
http://xhamster.com/movies/2623720/angel_and_disire_tongue_adventures.html?embed=related
Tak mi to nedalo a podívala jsem se na video v tvém příspěvku, má to opravdu něco do sebe, není líbačka jako líbačka :-*
Moc pěkný, to bude asi moje druhý nejoblíbenější video, první je lesbička co kojí svoje dvě kamarádky, to jen tak něco nepřekoná 😀
Má to něco do sebe, holku s takovým jazykem bych docela bral 😉
Tak takovej jazyk je určitě zajímavej, ale kdyby byl ještě o pár levelů větší mohlo by to vypadat až zrůdně.