Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Zeptat se na piss p...

Oznámení
Smazat vše

Zeptat se na piss partnera?

5 Příspěvky
5 Uživatelé
0 Reactions
2,954 Zobrazeno
Úvodní téma
(@dapyk)
New Member
Přidal se: před 12 roky

Nejde o kuráž, nebo smělost, ale o  zjištění kolik mužů a žen v jakém věku rádi tuto sexuální touhu uplatňují.. děkuji.

4 Odpovědí
(@milovnikzen)
Trusted Member
Přidal se: před 13 roky

Dost individuální.

Někde může být dobré to říct hned (pokud jsou oba nakloněni).
V některých vztazích je možná lepší to neříkat vůbec... (Znám ženy, které po dotazu na tohle od muže odešly...)

Myslim si, že zeptat se představuje celkem riziko. O tom by ale možná věděli víc ti, kteří se na to už ptali 🙂

Odpověď
(@logan)
New Member
Přidal se: před 12 roky

Nejprve jsem své přítelkyni řekl, že o takovou ,,úchylku´´ mám zájem a normálně jsme se o tom bavili ale moje přítelkyně by na to nepřistoupila. Nejlepší bude, říct, že byste se chtěli k něčemu přiznat ale bojíte se o jeho/její reakci a zda vás nezavrhne a pak se otevřít. Ale nezaručuji vždy kladné pochopení.

Odpověď
(@michl)
Trusted Member
Přidal se: před 10 roky

Bude to krutě individuální - mě to sice lákalo, ale realizace mě moc ve sprše nezaujala - prostě horká sprcha - ale raději bych se svěřila až později, kdy se oba navzájem otevřete...  :-X

Odpověď
Admin
(@roman)
Člen
Přidal se: před 11 roky

Klidně bych se zeptal po pár měsících, kdy si najdete v postei k sobě cestu a začnete už objevovat svoje "kinky" touhy - každý je má, je jen na každém, jak brzo je nechá projevit 🙂

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem LASCIVNI na TOP bestsellery na našem oblíbeném sexshopu

X