Tak se mně otevřely obě oči. Zapřemýšlel jsem a představy, že půjdeme všichni v jednom místě pro oblouznění a ostatní pomohou ke skutečnému orgasmu podle mých dost zvláštních představ a všichni budou spokojení s výsledkem a poté dost obyčejné zábavy v přírodě.Nechtěl by někdo z Vás zažít napřed orgasmus do konce a poté se bavit o výkendu s přátely, kterým nic nemusíte skrývat a s kterými budete ve vztahu i do budoucna? Já by jsem to chtěl a nezastírám, že by jsem pro to udělal cokoliv. Tak se ozvěte. Třeba jen tak , aby jsme si intimně řekli co by se dalo pro nás udělat. Čekám na telefonát. Radim, 731856487.
Volat nebudu ale zajímaly by mě ty tvé představy, píšeš trochu tajemně, jako básník 🙂
tohle máme podobny jsem spokojeně ženatej ale čím starší tim víc toužim dělat to v bi skupině nebo občas s podobně zaměřenym klukem nebo 2ma.VÍM ŽE NÁS JE SPOUSTA ale bisexualita je tabu at ve společnosti nebo v blizkém okolí.MĚL JSE PÁR SCHŮZEK ZE SEZNAMKY ALE BYLO TO KŘEČOVITÉ bez pohody a uvolnění.MOJE představy není rychlovka chtěl bych si to užít mluvit o přaních a zkušenostech předvádět se lákat a naopak .chtěl bych vidět jak když schválně špulim a vrúzných pozicích nastavuju cvojí nadrženou diru tvrdne nekomu ocas.Nejen nastavit a necat se ojet ale užít si to.Pokud by to bylo ve smíšené skupině chtěl bych aby ona roztahovala půlky tomu do koho bych vnikal abych klecel nad ni hrál si s jejima dirama a přitom ona by zaváděla do mně ptaka tesně nad svým obličejem se divala jak ve mně jezdí.V X PODOBÁCH A POZICICH .Ale uvítal bych i jen chlapa nebo skupinu .JSEM PASIVNÍ I AKTIVNI V ANÁLNÍCH PRAKTIKÁCH orál mně aktivně neláká a pokud bych ho zkusil jedíně s gumou.jinak bych šel do všeho co se nabízí krom bolestivých a fekálních praktik.chtěl bych si říkat jak to zrovna chci a slyšet jak to chtěj ostatní miluju jazyk v díře prsty pomucky a samozřejmně živýho horkyho ptaka do sebe.VE VŠECH POLOHÁCH.MŮŽU BÝT JEN PASIVNÍ ALE RAD I VZÁJEMNĚ LIBÍ SE MI LÍZAT DÍRU šukat prdel jazykem jemu i jí prstovat a honit jeden druheho.KDYŽ SI TO DĚLÁM UMĚLÁKEM SÁM MÁM X PŘEDSTAV jaké by to mělo byt.Líbaní s chlapem nechci mnohem radší mu budu strkat jazyk do vymydlené nadržene díry a uživat si jak stená a knučí slastí.TO SAMÉ I U NÍ ližu radeji anál než kundičku to raději honím.Chtěl bych poznat podobně zameřené lidi a občas se nekde diskrétně sejít a užít si to na max.od povídaní si o svých touhách po vzájemné splnění těch nejtajnějších.perverzních snů.uvítal bych i jenom vzájemnou výměnu představ a skušeností formou chatu.a z toho muže vyplynout i chut to spolu zkusit a vzájemně se najít.Pozor jde mi pouze o diskrétní sexualní přatelství né o vztah ani o jeho narušení jen sex.byl bych rad kdyby se nás tu podobných sešlo víc a vzájemně se zkusili poznat.pokud vás najdu budu moc rád zatim končím uvítam vaše info na mail i tady .Ahoj paces.