Erotické fórum = ex Erotikfórum.cz

Vzrušuje mně a chtě...

Oznámení
Smazat vše

Vzrušuje mně a chtěl by jsem trvalé kamarády a kamarádky pro občasné schůzky

3 Příspěvky
3 Uživatelé
0 Reactions
1,600 Zobrazeno
Úvodní téma
(@radovan)
Active Member
Přidal se: před 11 roky

Tak se mně otevřely obě oči. Zapřemýšlel jsem a představy, že půjdeme všichni v jednom místě pro oblouznění a ostatní pomohou ke skutečnému orgasmu podle mých dost zvláštních představ a všichni budou spokojení s výsledkem a poté dost obyčejné zábavy v přírodě.Nechtěl by někdo z Vás zažít napřed orgasmus do konce a poté se bavit o výkendu s přátely, kterým nic nemusíte skrývat a s kterými budete ve vztahu i do budoucna? Já by jsem to chtěl a nezastírám, že by jsem pro to udělal cokoliv. Tak se ozvěte. Třeba jen tak , aby jsme si intimně řekli co by se dalo pro nás udělat. Čekám na telefonát. Radim, 731856487.

2 Odpovědí
(@maja)
Eminent Member
Přidal se: před 12 roky

Volat nebudu ale zajímaly by mě ty tvé představy, píšeš trochu tajemně, jako básník  🙂

Odpověď
(@paces)
Active Member
Přidal se: před 12 roky

tohle máme podobny jsem spokojeně ženatej ale čím starší tim víc toužim dělat to v bi skupině nebo občas s podobně zaměřenym klukem nebo 2ma.VÍM ŽE NÁS JE SPOUSTA ale bisexualita je tabu at ve společnosti nebo v blizkém okolí.MĚL JSE PÁR SCHŮZEK ZE SEZNAMKY ALE BYLO TO KŘEČOVITÉ bez pohody a uvolnění.MOJE představy není rychlovka chtěl bych si to užít mluvit o přaních a zkušenostech předvádět se lákat a naopak .chtěl bych vidět jak když schválně špulim a vrúzných pozicích nastavuju cvojí nadrženou diru tvrdne nekomu ocas.Nejen nastavit a necat se ojet ale užít si to.Pokud by to bylo ve smíšené skupině chtěl bych aby ona roztahovala půlky tomu do koho bych vnikal abych klecel nad ni hrál si s jejima dirama a přitom ona by zaváděla do mně ptaka tesně nad svým obličejem se divala jak ve mně jezdí.V X PODOBÁCH A POZICICH .Ale uvítal bych i jen chlapa nebo skupinu .JSEM PASIVNÍ I AKTIVNI V ANÁLNÍCH PRAKTIKÁCH orál mně aktivně neláká a pokud bych ho zkusil jedíně s gumou.jinak bych šel do všeho co se nabízí krom bolestivých a fekálních praktik.chtěl bych si říkat jak to zrovna chci a slyšet jak to chtěj ostatní miluju jazyk v díře prsty pomucky a samozřejmně živýho horkyho ptaka do sebe.VE VŠECH POLOHÁCH.MŮŽU BÝT JEN PASIVNÍ ALE RAD I VZÁJEMNĚ LIBÍ SE MI LÍZAT DÍRU šukat prdel jazykem jemu i jí prstovat a honit jeden druheho.KDYŽ SI TO DĚLÁM UMĚLÁKEM SÁM MÁM X PŘEDSTAV jaké by to mělo byt.Líbaní s chlapem nechci mnohem radší mu budu strkat jazyk do vymydlené nadržene díry a uživat si jak stená a knučí slastí.TO SAMÉ I U NÍ ližu radeji anál než kundičku to raději honím.Chtěl bych poznat podobně zameřené lidi a občas se nekde diskrétně sejít a užít si to na max.od povídaní si o svých touhách po vzájemné splnění těch nejtajnějších.perverzních snů.uvítal bych i jenom vzájemnou výměnu představ a skušeností formou chatu.a z toho muže vyplynout i chut to spolu zkusit a vzájemně se najít.Pozor jde mi pouze o diskrétní sexualní přatelství né o vztah ani o jeho narušení jen sex.byl bych rad kdyby se nás tu podobných sešlo víc a vzájemně se zkusili poznat.pokud vás najdu budu moc rád zatim končím uvítam vaše info na mail i tady .Ahoj paces.

Odpověď
Sdílet:

Užijte si 15% slevu s kupónem RUZOVEVANOCE na našem oblíbeném sexshopu

X